iPad Mini 4 Toetsenbord Hoes

Kleur

Materiaal

Toetsenbord layout

iPad mini 4 toetsenbord hoes

Klein maar fijn! Dat is iets wat opgaat voor de iPad mini 4, zeker wanneer je deze combineert met de iPad mini 4 toetsenbord hoes. Met een iPad mini 4 toetsenbord hoes combineer je de bescherming voor je iPad mini 4 met een klein en compact en zeer praktisch iPad mini 4 toetsenbord. 

Voorkom kapotte iPad mini 4 met iPad mini 4 toetsenbordhoes

Een krasje op een iPad mini 4 zit er zo en dat is natuurlijk doodzonde, zeker wanneer dat ontzettend gemakkelijk te voorkomen is. Een iPad mini 4 toetsenbord hoes is hetzelfde als een gewone beschermhoes maar heeft als extra accessoire een iPad mini 4 toetsenbord. Je iPad mini 4 wordt in een iPad mini 4 toetsenbord hoes aan de achterkant, zijkanten en gevoelige hoeken dus volledig beschermd tegen lelijke gebruikersschade. Groot voordeel van een iPad mini 4 toetsenbord hoes is dat je deze hoes dichtklapt wanneer je klaar bent met je werkzaamheden en je iPad mini 4 dan rondom volledig wordt beschermd. 

Werk sneller met iPad mini 4 door een iPad mini 4 toetsenbord hoes

Een iPad mini 4 toetsenbord hoes is uitgerust met een degelijk tastbaar toetsenbord dat je virtuele toetsenbord vervangt nadat je een Bluetooth verbinding hebt gemaakt tussen je iPad mini 4 en het iPad mini 4 toetsenbord. Je werkt, zoals je gewend bent van een laptop of pc, op een QWERTY toetsenbord met toetsen die ver genoeg van elkaar afstaan, zodat je daar gemakkelijk (met tien vingers) op kunt typen. Tevens kan je door diverse sneltoetsen van de iPad mini 4 toetsenbord hoes sneller diverse functies op je iPad mini 4 bedienen. Denk bijvoorbeeld aan de helderheid van je scherm. 

Morgen al de iPad mini 4 toetsenbord hoes in huis? 

Zie jij het gebruikersgemak van een iPad mini 4 toetsenbord hoes ook wel zitten en bestel je deze vandaag voor 17.00 uur in onze webshop dan bieden wij de door jou uitgekozen iPad mini 4 toetsenbord hoes dezelfde werkdag nog aan bij het postkantoor.

Kijk ook eens naar al die andere leuke en fijne artikelen voor de iPad mini 4 die je vindt in onze webshop. Bij een geplaatste bestelling met een bedrag boven de 40 euro betaalt iParts4u de verzendkosten voor je.

iPad Mini 4 Toetsenbord Hoes
Lees meer
Powered by Lightspeed