iPad Mini 4 Kinderhoes

Kleur

Materiaal

Motief

iPad mini 4 kinderhoes

Een iPad mini 4 is ook perfect te gebruiken door de allerkleinsten. Kinderen groeien op met de nieuwste en modernste technologieën. Dus het is voor hen heel normaal om met de iPad mini te spelen en dingen op te ontdekken. Zorg dat je iPad mini als nieuw blijft in deze iPad mini 4 kinderhoes. 

iPad mini 4 kinderhoes leuke kleuren en design

De overlevingskansen van je iPad mini worden wel wat kleiner als je kinderen de iPad mini gebruiken. Juist daarvoor is de iPad mini 4 kinderhoes ontwikkeld. Deze iPad mini 4 kinderhoes biedt extra bescherming aan de iPad mini op een dusdanige manier die aansluit bij de wereld van kinderen. Een gewone beschermhoes is voor kinderen helemaal niet leuk of aantrekkelijk. Onze kinderhoes sluit aan op de belevingswereld van kinderen. De ontwerpers van de kinderhoezen hebben gekozen voor leuke felle kleuren en vormen. Er zijn kinderhoezen met handvaten, in dierenvorm en natuurlijk altijd in leuke, vrolijke en felle kleuren.

iPad mini 4 kinderhoes biedt extra bescherming

Zodra kinderen gebruik gaan maken van de iPad mini 4 zal je deze ook rondom moeten beschermen. Een iPad mini 4 kinderhoes heeft een goede, stevige en dikke bescherming gemaakt van een zachte foam. Voor kinderen wordt het met een iPad Mini 4 Kinderhoes aantrekkelijker om gebruik te maken van de tablet waar zij zo ontzettend veel van kunnen leren. Voor jou als ouder is een iPad Mini 4 Kinderhoes uiteraard aantrekkelijk, omdat het lelijke beschadigingen van je iPad Mini helpt te voorkomen. Het veilige en stevige Eva schuim van deze kinderhoes bevindt zich volledig rondom de iPad Mini 4 waardoor dit materiaal zowel de achterkant, zijkanten en gevoelige hoeken beschermd tegen lelijke beschadigingen.

Behoud van alle functies met je iPad mini 4 in een kinderhoes

Alle functies van je tablet zoals van de camera blijven behouden wanneer iPad Mini in de iPad Mini 4 Kinderhoes zit. Optimale bescherming van je iPad Mini en toch alle functies kunnen blijven gebruiken. Niet voor niets maken ook veel kinderdag verblijven en scholen gebruik van een iPad Mini 4 kinderhoes van iParts4u.

iPad Mini 4 Kinderhoes
Lees meer
Powered by Lightspeed