iPad Mini 3 Toetsenbord

Toestel

Kleur

Materiaal

Toetsenbord layout

Motief

iPad mini 3 toetsenbord

Het grote voordeel van een iPad mini 3 is dat deze klein en compact is, zodat je deze tablet makkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Voor het typen van grotere tekstbestanden zoals lange mails, notulen en samenvattingen ervaren vele iPad mini 3 gebruikers de iPad mini 3 echter als te compact. Zonder een iPad mini 3 toetsenbord is het niet eenvoudig om (snel) te typen op een iPad mini 3. 

Een iPad mini 3 toetsenbord passend bij iPad mini 3

De ontwerpers van een iPad mini 3 toetsenbord hebben, voor wat betreft het uiterlijk,  rekening gehouden met de iPad mini 3. Hierdoor vormen de iPad mini 3 en het iPad mini 3 toetsenbord samen een mooi geheel voor wat betreft design en kleur. Zo kun je de bijpassende kleur toetsenbord uitzoeken bij je iPad Mini. 

Van iPad mini 3 naar Macbook

Met het iPad mini 3 toetsenbord maak je van je eigen iPad mini 3 een mini Macbook.  Hiermee krijg je ook meteen het grote voordeel van een Macbook terug, het tastbare toetsenbord. Met het iPad mini 3 toetsenbord heb je de beschikking over een ruim opgezet toetsenbord met stevige toetsen waarop je vele malen gemakkelijk kunt typen in vergelijking met het virtuele iPad mini 3 toetsenbord op je iPad mini 3.

iPad mini 3 toetsenbord met handige snel functietoetsen

Niet alleen het typen gaat veel sneller door het QWERTY iPad mini 3 toetsenbord. Het toetsenbord is tevens voorzien van diverse sneltoetsen waarmee je letterlijk met een druk op de knop diverse functies van je iPad Mini 3 kunt bedienen. Met een druk op de knop van het iPad mini 3 toetsenbord regel je bijvoorbeeld het volume of de helderheid van je beeldscherm. 

In onze webshop vind je diverse iPad mini toetsenborden welke geschikt zijn voor diverse types van de iPad mini. Let er op dat het toetsenbord waar je je oog op hebt laten vallen geschikt is voor jouw type iPad. In deze categorie zit je goed wanneer je op zoek bent naar een iPad mini 3 toetsenbord voor de iPad mini 3.

iPad Mini 3 Toetsenbord
Lees meer
Powered by Lightspeed