iPad Mini 3 Kinderhoes

Kleur

Materiaal

Motief

Incl. btw

iPad Mini 3 Kinderhoes

Een iPad Mini 3 is heel erg goed geschikt voor mini mensjes en kleine kinderen weten er over het algemeen ook ontzettend goed mee om te gaan. Omdat steeds meer kinderen van hun ouders ook gebruik mogen maken van de iPad Mini 3 is er voor hen een speciale iPad Mini 3 kinderhoes ontwikkeld. 

Welke vorm en kleur kinderhoes past het beste bij jou en je gezin?

De vrolijke kleuren en bijzonder herkenbare vormen van bijvoorbeeld een trein of een kroon maken een iPad Mini 3 kinderhoes bij kinderen erg geliefd. Een iPad Mini 3 kinderhoes past perfect bij de belevingswereld van kinderen en zij zullen de iPad Mini dan ook liever met een iPad Mini kinderhoes zien dan zonder deze kidscover. Daarnaast heeft de iPad Mini 3 Kinderhoes een handig handvat.

Een kinderhoes biedt, in vergelijking met andere hoezen, een betere bescherming van je iPad Mini. Dit is nodig want wanneer kinderen gebruik maken van de iPad Mini 3 loopt deze natuurlijk net iets meer risico.  

De iPad Mini 3 kinderhoes biedt gepaste bescherming

Deze iPad Mini kinderhoes is niet alleen wat betreft uitstraling maar ook wat betreft bescherming volledig afgestemd op kinderen. Het dikke, stevige, maar toch zachte Eva schuim vormt een dikke bumper om je kostbare iPad Mini. Hierdoor worden zowel de achterkant, zijkanten als de vier gevoelige hoeken van je iPad Mini 3 goed beschermd tegen vervelende schades. Ook aan de voorkant bevindt zich een klein beetje Eva schuim voor je beeldscherm. Het kostbare beeldscherm is daardoor nooit het eerste dat geraakt wordt bij een val. Dat scheelt weer in reparatiekosten.

Het zal je dus niet verbazen dat de iPad Mini 3 kinderhoes ook erg geliefd is bij ouders en scholen. Zij hoeven niet langer hun iPad Mini te beschermen wanneer hun kinderen ermee op pad gaan, want deze functie wordt volledig en goed vervuld door de kinderhoes.

Vandaag besteld? De volgende werkdag al in huis

Dus wacht niet langer en geniet met het hele gezin van zo'n fijne, handige beschermhoes speciaal voor kinderen. Wanneer je deze voor 17.00 uur bestelt, heb je de kidscover de volgende werkdag al bij je thuis. Wanneer het bedrag van je bestelling boven de 40 euro komt, worden de ipad Mini 3 kinderhoes en je andere producten gratis verzonden.

iPad Mini 3 Kinderhoes
Lees meer
Powered by Lightspeed