iPad Mini 2 Toetsenbord Hoes

Toestel

Kleur

Materiaal

Toetsenbord layout

Motief

iPad Mini 2 Toetsenbord hoes

Maak van je iPad mini 2 een mini Macbook en bescherm deze in een iPad mini 2 toetsenbord hoes. Een iPad mini 2 toetsenbord hoes bied je een toetsenbord en biedt tegelijkertijd ook bescherming aan je iPad mini.

iPad mini 2 toetsenbord hoes doet geen afbreuk aan compactheid

Een van de redenen waarom veel iPad mini 2 gebruikers hebben gekozen voor een iPad mini 2 is het compacte formaat. De kleine afmetingen van de iPad mini 2 zorgen ervoor dat je de iPad mini makkelijk overal mee naartoe neemt. Doordat het iPad mini 2 toetsenbord uit de toetsenbord hoes qua afmetingen aansluit bij de kleine afmetingen van de iPad mini 2 doet deze nauwelijks afbreuk aan de compactheid van de iPad mini 2. 

Terug naar tastbaar iPad mini 2 toetsenbord in de iPad mini 2 toetsenbord hoes

De keerzijde van de compactheid van de iPad mini 2 komt tot uiting in de afwezigheid van een ruim opgezet toetsenbord waarop je gemakkelijk en snel grotere tekstbestanden kunt digitaliseren. De oplossing daarvoor is gelegen in een iPad mini 2 toetsenbord. Wanneer je het iPad mini 2 toetsenbord uit de iPad mini 2 toetsenbord hoes hebt aangesloten op je iPad mini heb je meteen de beschikking over een toetsenbord zoals je die kent van je laptop of je pc. Je bent dan weer in staat razendsnel tekstberichten te typen. 

Je mini Macbook goed beschermd in een iPad mini 2 toetsenbord hoes

Het resultaat van een iPad mini 2 toetsenbord dat is aangesloten op de iPad mini 2 vormt een mini Macbook die goed wordt beschermd in een iPad mini 2 toetsenbord hoes. Zowel je iPad mini 2 als het iPad mini 2 toetsenbord worden rondom volledig beschermd tegen lelijke krassen en stoten. Je iPad mini 2 blijft er zo lang mogelijk als nieuw uitzien en je voorkomt bovendien hoge reparatiekosten. 

Elke iPad mini 2 toetsenbord hoes die je vandaag nog voor 17.00 uur bestelt, wordt dezelfde werkdag nog naar je toegezonden. Bovendien geniet je van extra voordeel wanneer het totaalbedrag van je bestelling boven de 40 euro uitkomt, want dan betaalt iParts4u voor jou de verzendkosten.

iPad Mini 2 Toetsenbord Hoes
Lees meer
Powered by Lightspeed