iPad Mini 2 Kinderhoes

Kleur

Materiaal

Motief

Incl. btw

iPad Mini 2 Kinderhoes

Een iPad Mini 2 is ook perfect geschikt voor de allerkleinsten onder ons.Althans zij zullen daar zelf zeker van overtuigd zijn. Wanneer jij je kinderen de mogelijkheden laat verkennen van de iPad Mini bescherm je tablet dan goed in een iPad Mini 2 kinderhoes.

Een optimale bescherming van je iPad Mini door deze kinderhoes

Zo’n kinderhoes is gemaakt van het supersterke maar lichte Eva schuim. Zoals je op de diverse foto’s bij iedere iPad Mini 2 kinderhoes kunt zien, zorgt deze voor een stevige en dikke behuizing rondom je iPad Mini 2. De bumper weert schokken en stoten perfect af waardoor lellijke beschadigingen worden voorkomen.

Door het soepele en zachte materiaal van deze iPad Mini 2 kinderhoes kunnen kinderen de hoes gemakkelijk beetpakken en met zich meenemen. Zeker weten dat zij dit graag doen als zij die vrolijke kleuren en vormen onder ogen komen. De ontwerpers van de iPad Mini 2 hebben er voor gezorgd dat de vormen en kleuren aansluiten bij de belevingswereld van kinderen.

De iPad Mini 2 Kinderhoes is voorzien van een handvat en een standaard

Door het handvat aan de iPad Mini 2 kinderhoes kunnen kinderen deze gemakkelijk met zich meedragen naar de bank, hun slaapkamer, de auto of naar opa en oma. Wanneer je kinderen de rust gevonden hebben om een film of video te bekijken op de iPad Mini 2 dan wordt dat met de kinderhoes nog aangenamer. Tegen de stevige en stabiele standaard waarmee deze iPad Mini 2 kinderhoes is uitgerust kan de iPad gemakkelijk aanleunen terwijl jij of je kinderen een film of video bekijken. 

Maak je kinderen gelukkig met een iPad Mini 2 kinderhoes. Ondertussen kun je zelf ontspannen achterover leunen, omdat er door het gebruik van de iPad mini 2 kinderhoes niets kan gebeuren met jouw waardevolle iPad Mini 2.

iPad Mini 2 Kinderhoes
Lees meer
Powered by Lightspeed