iPad Air Kabels

Kleur

Materiaal

Motief

iPad Air Kabels

Kabeltje kapot gegaan? Of werkt de lightning connector van je iPad Air oplaadkabel niet meer? Geen nood! iParts4u heeft een breed assortiment van iPad Air kabels. 

iPad Air kabels om je iPad Air op te laden

Een nieuwe oplaadkabel nodig of is de iPad Air kabel die je bij je apparaat kreeg en nodig hebt om op te laden net te kort? In onze webshop kun je kiezen uit iPad Air kabels in verschillende kleuren en met lengtes van 90 cm tot en met 2 meter die het opladen van je tablet een stuk gemakkelijker maken. 

iPad Air kabels om je iPad Air te koppelen

Ook hebben we iPad Air kabels om je iPad Air te koppelen aan andere apparaten zoals je PC of laptop. Daarnaast vind je in onze webshop iPad Air kabels om je tablet aan te kunnen sluiten op een speaker, zodat je met meerdere mensen tegelijkertijd naar je favoriete muziek kunt luisteren. 

Wil je met zijn tweeen naar je iPad Air luisteren en is een speaker niet nodig gebruik dan een handige hoofdtelefoonsplitter. Dit is een voorbeeld van de diverse handige iPad Air kabels die te verkrijgen zijn in onze webshop. Met een hoofdtelefoon splitter kun je twee paar oortjes of twee koptelefoons aansluiten op je iPad Air, zodat je geen oortjes of koptelefoon hoeft te delen. 

iPad Air Kabels met MFI licentie

Een aantal van onze iPad Air kabels zijn voorzien van een “made voor iPad” certificaat. Enerzijds houdt dit in dat die iPad Air kabels speciaal ontworpen zijn voor aansluiting op een iPad. Anderzijds dat het product door Apple gecertificeerd is, omdat het voldoet aan de Apple-prestatiestandaarden. Met iPad Air kabels die beschikken over een MFI certificaat kun je er zeker van zijn dat deze altijd blijven werken, ook na een update door Apple. In de webshop van iParts4u vind je iPad Air kabels met een lengte van 2 meter die beschikken over een MFI licentie. 

Neem voor onze complete voorraad voor wat betreft iPad Air kabels snel een kijkje in onze webshop. Als je vandaag voor 17.00 uur de door jou uitgekozen iPad Air kabels bestelt, liggen de iPad Air kabels de volgende werkdag nog bij je in de bus. Wanneer het totaal bedrag van de iPaid Air kabels, of de combinatie met andere artikelen, boven de 40 euro uitkomt worden de artikelen gratis naar je toegezonden.

iPad Air Kabels
Lees meer
Powered by Lightspeed