iPad Air Toetsenbord Hoes

Kleur

Materiaal

Toetsenbord layout

Motief

iPad Air Toetsenbord Hoes

Met een iPad Air toetsenbord hoes combineer je de beschermende functie van een beschermhoes met het gebruikersgemak van een toetsenbord. Als je dat ook wilt, dan is de iPad Air toetsenbord hoes vast en zeker iets voor jou! Kies op basis van de uitgebreide beschrijvingingen in onze webshop en de diverse foto’s welke iPad Air toetsenbord hoes het beste bij je past.

Een iPad Air toetsenbord hoes biedt optimale bescherming

In een iPad Air toetsenbord hoes wordt je iPad Air, net als bij een gewone iPad Air hoes, rondom volledig beschermt tegen lelijke beschadigingen. Zowel de achterkant, de zijkanten en de gevoelige hoeken zullen geen krassen en stoten oplopen. Het scherm van je iPad Air wordt beschermt wanneer je geen gebruik meer maakt van de iPad Air Toetsenbord hoes doordat je de frontflip van de hoes over het scherm heen klapt.

Typ vliegensvlug je tekstverslagen met een toetsenbord met hoes

Het maken van mails en het uitwerken van notulen kost je met een iPad Air toetsenbord hoes voortaan geen enkele moeite meer. Met een toetsenbord heb je de beschikking over een normaal toetsenbord zoals je gewend bent van een gewone pc.  Het stelt je in de gelegenheid met tien vingers te typen waardoor het typen niet alleen gemakkelijk maar ook sneller gaat!

Zoals je van een toetsenbord gewend bent kun je ook voor een iPad Air toetsenbord hoes kiezen waarvan het toetsenbord is voorzien van diverse handige sneltoetsen om bijvoorbeeld het volume of de helderheid van je beeldscherm te regelen. Uiteraard is het aansluiten van de oplaadkabel of een hoofdtelefoon ook gewoon mogelijk.

Bestel snel je toetsenbord op iParts4u

Heb je de iPad Air toetsenbord hoes gevonden die het best bij je past en bestel je deze vandaag voor 17.00 uur dan kun je er de volgende werkdag al gebruik van maken. Wanneer het totaal bedrag van je bestelling boven de 40 euro uitkomt dan betaalt iParts4u ook nog eens de verzendkosten van de iPad Air Toetsenbord Hoes voor je.

iPad Air Toetsenbord Hoes
Lees meer
Powered by Lightspeed