iPad Air Hoes

iPad Air Hoes

Voor velen is de iPad Air hun beste vriend. Je kunt de iPad Air dan ook voor zoveel dingen gebruiken: de krant lezen, een recept opzoeken, een foto maken of je social media bekijken om te zien wat je vrienden vandaag gegeten hebben en of zij nog iets leuks gaan doen. Hierdoor komt je iPad Air op talloze plaatsen en is het niet ondenkbaar dat er iets met je iPad Air gebeurt waardoor deze beschadigd raakt. Bescherm je iPad daarom met de juiste iPad Air hoes. 

Gebruik de juiste iPad Air hoes

Voor elk type iPad bestaat er een specifieke iPad hoes. Dit betekent dat de iPad Air hoes speciaal is ontworpen voor de iPad Air en daardoor precies aansluit op de contouren van de iPad Air. Hierdoor zit je iPad Air stevig in de iPad Air hoes en wordt deze op de gevoelige punten optimaal beschermd. 

iPad Air hoes speciaal voor kinderen

Speciaal voor kinderen is er de iPad Air kinderhoes. Die biedt door het extra stevige design en het EVA schuim waar deze iPad Air kinderhoes van gemaakt is nog meer bescherming aan je iPad Air.

Tot slot zijn zijn er verschillende iPad Air hoezen verkrijgbaar die naast bescherming ook andere functies te bieden hebben, zoals een toetsenbord. 

iPad Air hoes zorgt voor mooie look

Een iPad Air hoes beschermt je tablet niet alleen. Door de ruime keuze uit kleuren en designs in onze webshop kun je je iPad Air ook nog eens een unieke look geven. Er is een breed assortiment van iPad Air smart case hoezen, gemaakt van diverse materialen zoals leer, siliconen en suède. Daarnaast is er natuurlijk ook nog een grote diversiteit aan kleuren waaruit je kunt kiezen.

Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel je iPad Air hoes voor 17.00 uur, dan komt de postbode de volgende werkdag al bij je langs. Wordt het orderbedrag hoger dan €40,-, doordat je naast de iPad Air hoes nog andere leuke accessoires bent tegengekomen, dan is de verzending zelfs gratis. Dus aarzel niet om ook een kijkje te nemen bij de iPaid Air screenprotectors, kabels en opladers.

iPad Air Hoes
Lees meer
Powered by Lightspeed