iPad Air Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

iPad Air Autohouder

Een iPad Air autohouder is voor meerdere zaken inzetbaar. Je kunt een iPad Air autohouder gebruiken wanneer je de iPad Air als navigatie gaat gebruiken. Daarnaast is de iPad Air autohouder ideaal om je passagiers tijdens de autorit te laten genieten van films en videos. 

iPad Air autohouder vormt je redder in nood

Wanneer je met de auto op weg bent en je kent de route niet dan kan dat zeer vervelende situaties opleveren. De route aflezen op het scherm van je smartphone of navigatiesysteem valt soms niet mee, omdat deze schermen niet al te groot zijn. Gelukkig kun je de iPad Air met zijn grote en duidelijke beeldscherm ook gebruiken als navigatiesysteem voor in je auto. 

Het enige dat je daarvoor nodig hebt is een iPad Air autohouder. Deze iPad Air autohouder bevestig je door middel van een zuignap aan de voorruit van je auto. Je iPad Air staat met behulp van de iPad Air autohouder stevig en stabiel waardoor een veilige autorit gegarandeerd wordt.

iPad Air autohouder voor de kinderen

Kinderen zijn vaak geen fan van lange autoreizen. Je bent onderweg naar Zuid-Frankrijk met het hele gezin en net 20 minuten onderweg. Toch klinkt het al vanaf de achterbank; “zijn we er al?” of “is het nog ver?”. Om je passagiers op de achterbank bezig te houden, is de iPad Air in een iPad Air autohouder een goede uitkomst. Je kind (of andere passagier) kan op dit apparaat een leuk spelletje spelen of bijvoorbeeld voor de achttiende keer de film van K3 bekijken. Om dit mogelijk te maken, bevestig je de iPad Air autohouder aan de hoofdsteun van een stoel in de auto. De iPad Air autohouder zorgt er voor dat je tablet de reis ook overleeft, je tablet zit immers stevig vast in de iPad Air autohouder. 

iPad Air autohouder als navigator en entertainer

Voor de tabletgebruiker die de iPad Air autohouder voor beide bovenstaande opties wil kunnen inzetten, vind je in de webshop een iPad Air autohouder met mogelijkheden om deze zowel aan de voorruit als aan een hoofdsteun te kunnen bevestigen. Een ding is zeker: dankzij de iPad Air autohouder duren die vakantie- of familietripjes een stuk minder lang. 

Heb je morgen al zo’n reisje voor de boeg waarbij je de iPad Air autohouder goed kunt gebruiken? Bestel de iPaid Air autohouder dan vandaag nog voor 17.00 uur. Bestel je er nog een iPad Air hoes of screenprotector bij, zodat je orderbedrag hoger is dan € 40,-, dan is de verzending gratis.

iPad Air Autohouder
Lees meer
Powered by Lightspeed