iPad Air Accessoire

iPad Air Accessoire

De iPad Air heeft een enorme design verandering ondergaan ten opzichte van zijn voorgangers. De iPad Air 1 is slechts 7,5 mm dun en daardoor ook stukken lichter. Ook Voor deze nieuwe tablet vind je op onze site het geschikte iPad Air accessoire.

Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een iPad Air accessoire om je iPad in te beschermen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres voor mooie en kwalitatief hoogstaande beschermhoezen. Omdat ook kinderen graag met iPad Air spelen hebben we ook een speciale, leuke iPad Air kinderhoes als iPad Air accessoire.

iPad Air Accessoire Autohouder

De iPad Air 1 bevat een A7 chip die er voor zorgt dat video’s en beelden met een hoge resolutie gemakkelijk afgespeeld kunnen worden. Op die manier vormt de iPad Air een goed middel om kinderen op de achterbank te vermaken tijdens een autorit. Met de hoofdsteun houder als iPad Air accessoire bevestig je gemakkelijk en snel je iPad Air aan de hoofdsteun van je auto.

Een 5 MP iSight-camera maakt gebruik van geavanceerde technologie en een vijf-element lens. Of je nu opnamen maakt in fel zonlicht of bij weinig licht, je bent altijd in staat om prachtige beelden te maken. Wil je je iPad Air ook graag meenemen naar elke locatie en niet het risico lopen op waterschade? Een waterdichte iPad hoes vormt dan het ideale iPad Air accessoire.

iPad Air Accessoire Kabels

Niet alleen voor het overzetten van je foto’s van de fotocamera naar je tablet vind je bij iParts4u het juiste iPad Air accessoire. Ook de oplaadkabels, stereo kabels en hoofdtelefoon splitters zijn erg populair
Door de hoge resolutie van het scherm van deze iPad en de miljoenen pixels worden beelden op de iPad Air 1 levensecht weergegeven. Het 9,7 inch scherm bevat een vetafstotende laag waarmee vingerafdrukken op het touchscreen zoveel mogelijk worden voorkomen. Maar wil je je iPad Air scherm echt optimaal beschermen gebruiken dan de screenprotector als iPad Air accessoire.

Kies uit ons ruime assortiment je kwalitatieve en betaalbare iPad Air accessoire. Heb je voor 17.00 besteld en betaald, dan ontvang je de volgende werkdag je iPad Air accessoire al thuis.
iPad Air Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed