iPad Air 2 Screenprotector

Kleur

Materiaal

Motief

iPad Air 2 Screenprotector

De iPad Air 2 is het snellere en ietwat slankere broertje van zijn voorganger, de iPad Air 1. Het beeldscherm geeft alles weer in een kraakheldere HD-kwaliteit en is perfect om films te bekijken of te face-timen met je moeder of vriend(in). Je hebt dan ook alle reden om dit fantastische beeldscherm goed te beschermen met een iPad Air 2 screenprotector. Een iPad Air 2 screenprotector zorgt ervoor dat je kunt blijven genieten van een helder beeldscherm zonder krassen, vlekken of andere lelijke schade. 

Een iPad Air 2 screenprotector voorkomt krassen

De iPad Air 2 screenprotector houdt met zijn meerlagige structuur je display krasvrij. Een krasje op je iPad Air 2 is zo gebeurd en die heb je liever op je iPad Air 2 screenprotector dan op je iPad Air 2 zelf. Een iPad Air 2 screenprotector is in tegenstelling tot een beeldscherm voor de iPad Air 2 immers gemakkelijk te vervangen.

iPad Air 2 screenprotector voorkom vieze vlekken

Hetzelfde geldt voor vieze vlekken die je bijvoorbeeld krijgt, omdat je kinderen de iPad Air 2 vasthebben terwijl ze chips aan het eten zijn. Ook daarbij geldt dat de vieze vlekken beter op je iPad Air 2 screenprotector kunnen komen dan op het daadwerkelijke beeldscherm van je tablet.

iPad Air 2 screenprotector en touchscreen, ideale combinatie!

Een iPad Air 2 screenprotector doet totaal geen afbreuk aan de touch gevoeligheid van je beeldscherm, deze blijft optimaal werken. De iPad Air 2 screenprotector is dan ook ideaal om te gebruiken in combinatie met bijvoorbeeld een iPad Air 2 stylus pen, die je eveneens kunt vinden in de webshop van iParts4u.

iPad Air 2 screenprotector eenvoudig aan te brengen

Je plakt een iPad Air 2 screenprotector over het gehele beeldscherm van je iPad Air 2. Door zijn perfect op maat gesneden design is de iPad Air 2 screenprotector eenvoudig aan te brengen. Wanneer je de iPad Air 2 screenprotector wilt vervangen, kun je deze in een handomdraai verwijderen zonder dat er lijmresten achterblijven.

Neem snel een kijkje in onze webshop en bestel je iPad Air 2 screenprotector vandaag nog! Doe je dit voor 17.00 uur dan ontvang je de iPad Air 2 screenprotector de volgende werkdag al in huis.

iPad Air 2 Screenprotector
Lees meer
Powered by Lightspeed