iPad Air 2 Oplader

Kleur

Materiaal

Motief

iPad Air 2 Oplader

Het gebeurt bij iedereen! Zit je midden in je favoriete film of tv-programma, krijg je de melding dat de accu van je iPad Air 2 bijna leeg is en je de iPad Air 2 moet opladen. Erg vervelend, zeker als je je iPad Air 2 oplader niet bij de hand hebt of in gebruik is door een huisgenoot. Een extra iPad Air 2 oplader biedt dan uitkomst.

iPad Air 2 oplader altijd opladen

Er zijn diverse iPad Air 2 opladers verkrijgbaar. Het aantal watt van een iPad Air 2 oplader hangt samen met de snelheid waarmee je je iPad Air 2 kunt opladen. Snelladers zorgen er door een hoger wattage voor dat je iPad Air 2 super snel weer een volle accu heeft.

Je kunt ook kiezen voor een powerbuddy adapter want met deze iPad Air 2 oplader kun je niet alleen je eigen iPad Air 2 opladen maar ook een tablet of telefoontoestel van iemand anders. 

iPad Air 2 oplader werkt tijdens een autorit

Het ideale moment om je iPad Air 2 op te laden is natuurlijk tijdens een autorit. Het is het moment waarop jij gefocused moet zijn op de weg en niet kunt surfen, mailen of spelen. Een iPad Air 2 oplader voor in de auto steek je in de 12V aansluiting van je auto. De iPad Air 2 oplader werkt vervolgens hetzelfde als wanneer je de iPad Air 2 oplader in het stopcontact zou steken.

Wanneer je tijdens het autorijden wel gebruikt maakt van je iPad Air 2 in de vorm van een navigatiesysteem dan kun je eigenlijk niet eens zonder een iPad Air 2 oplader voor in de auto. Je hebt de iPad Air 2 oplader voor in de auto nodig om je navigatiesysteem te laten werken. Daarnaast voorkomt de iPad Air 2 oplader voor in de auto dat je bij aankomst met een lege iPad Air 2 staat.

iPad Air 2 Oplader lightning kabels

Een iPad Air 2 oplader is eenvoudig door middel van de iPad Air 2 lightning kabel aan je iPad Air 2 aan te sluiten. Deze iPad Air 2 kabels kun je ook in onze webshop vinden. Bestel vandaag nog voor 17.00 uur een iPad Air 2 oplader, dan zorgen wij dat je er morgen al gebruik van kunt maken. 
iPad Air 2 Oplader
Lees meer
Powered by Lightspeed