iPad Air 2 Smart Case

Kleur

Materiaal

Motief

iPad Air 2 Smart Case

Je hebt een iPad Air 2 en wilt deze gebruiken voor je werk, om te internetten, fotograferen, films te kijken, muziek te luisteren en misschien ook wel om spelletjes op te spelen. Bij de meeste gebruikers ligt een iPad altijd op een toegankelijke plek, zodat je de iPad Air 2 er gemakkelijk even bij pakt.

iPad Air 2 smart case zorgt voor goede bescherming

Je iPad Air 2 smart case zorgt er wel voor dat je tablet goed wordt beschermd. Heel belangrijk, zeker wanneer de iPad Air 2 zo intensief gebruikt wordt . Want een ongelukje is dan snel gebeurd. Je klikt de iPad Air 2 in de hoes in een kunststof frame. Zo blijven ook de hoeken van je tablet goed beschermd in deze iPad Air 2 smart case.  Ook zijn er smart case hoezen in onze webshop verkrijgbaar die naast  het bieden van bescherming ook een toetsenbord hebben.

iPad Air 2 smart case nauwelijks aanwezig

Door gebruik te maken van een iPad Air 2 smart case verander je weinig aan je iPad Air 2. Je iPad wordt er nauwelijks dikker van en het enigste dat je hoeft te doen, is het openklappen van de frontflip van de iPad Air 2 smartcase voor je gebruik kunt maken van je tablet.  De iPad Air 2 smart case is verkrijgbaar in verschillende kleuren, zodat er altijd wel een kleurtje bij zit dat bij jouw smaak en iPad Air 2 past.

iPad Air 2 smart case praktisch

Doordat er weinig verandert aan het uiterlijk bij het gebruik van een iPad Air 2 smart case neem je je tablet nog even gemakkelijk overal mee naar toe en past deze nog steeds makkelijk in je tas.  Je kunt de smart case in verschillende standen vouwen tot een standaard. Altijd makkelijk als je een stabiele standaard nodig hebt, zodat je een filmp kunt kijken op je iPad.

iPad Air 2 Smart Case
Lees meer
Powered by Lightspeed