iPad Air 2 Siliconen Hoes

Geen producten gevonden...
Incl. btw

iPad Air 2 siliconen hoes

Niet alleen voor de smartphone is een siliconen (tpu) hoesje erg in trek. Ook een iPad Air 2 siliconen hoes voor de tablet is erg populair. Ondanks dat een siliconen hoes erg dun is, zorgt deze er wel voor dat de meeste gebruikersschade aan de achterkant en zijkanten van je iPad Air 2 achterwege blijven.

iPad Air 2 siliconen hoes sluit naadloos aan.

Een iPad Air 2 siliconen hoes wordt geprezen door het soepele siliconen (tpu) materiaal dat netjes en superstrak aansluit op je tablet, omdat deze hoes speciaal ontworpen is voor de iPad Air 2. Je merkt amper dat er een hoes om je iPad zit.

Het materiaal is glad en voelt zacht aan waardoor een iPad Air 2 siliconen hoes lekker in de hand ligt.  In een iPad Air 2 siliconen hoes hoef je niet bang te zijn dat je tablet uit je handen glijdt, daarvoor is het materiaal net stroef genoeg.

iPad Air 2 siliconen hoes diverse kleuren

In onze iParts4u webshop vind je een iPad Air 2 siliconen hoes in diverse kleuren. Ga je voor een witte of zwart transparante kleur of geef je de voorkeur aan een vrolijk tintje?  Ook is de siliconen hoes verkrijgbaar in een matte of juist een glanzende kleur. Kijk in  ons asssortiment voor de verschillende mogelijkheden.

iPad Air 2 siliconen hoes snel in huis

Kijk snel verder in onze overzichtelijke webshop voor de iPad Air 2 siliconen hoes die het beste bij je past en plaats eenvoudig en snel je bestelling. Je kunt de volgende werkdag al gebruik maken van jou eigen iPad Air 2 siliconen hoes om je kostbare tablet een basisbescherming mee te geven.

iPad Air 2 Siliconen Hoes
Lees meer