iPad Air 2 Kinderhoes

Kleur

Materiaal

Motief

iPad Air 2 kinderhoes

Heb je kinderen, kleinkinderen, oppaskinderen of werk je misschien met kinderen? Je weet dan waarschijnlijk als geen ander dat zij, vaak nog beter dan volwassenen, kunnen omgaan met de laatste technologie. Zo maken zij ook gretig gebruik van de iPad Air 2 om bijvoorbeeld spelletjes te kunnen spelen of gewoon lekker een filmpje te kijken.

Zorg voor extra bescherming met de iPad Air 2 kinderhoes 

Een iPad Air 2 vormt voor kinderen al lang geen grote uitdaging meer; zij kunnen hier heel makkelijk mee overweg. Wanneer ook kinderen een iPad Air 2 gebruiken, is het verstandig deze goed te beschermen in een goede iPad Air 2 kinderhoes. iPad Air 2 Kinderhoes handig handvatDe iPad valt makkelijk uit kinderhandjes of er wordt ergens mee tegenaan gestoten. Een kapot scherm heb je zo te pakken.

Een iPad kinderhoes van stevig en veilig eva schuim

Een iPad Air 2 kinderhoes is gemaakt van ontzettend stevig materiaal dat zelfs bij flink stoten en vallen je iPad Air 2 goed beschermt. Door de leuke vormen en kleuren waarin een iPad Air 2 kinderhoes verkrijgbaar is, sluit deze beschermhoes aan bij de belevingswereld van kinderen. Het sterke en tegelijk ook veilige eva schuim heeft altijd een handig handvat waaraan je de iPad Air 2 kinderhoes makkelijk kunt vastpakken. Er zijn zelfs iPad Air 2 kinderhoezen met aan twee kanten een handvat.  Er zijn verschillende vormen en kleuren in onze webshop te vinden. Elke iPad Air 2 kinderhoes is specifiek ontworpen voor de iPad Air 2.

De iPad Air 2 kinderhoes is overal te gebruiken

Wanneer je kind zich even los heeft kunnen maken van de iPad zorgt de iPad Air 2 kinderhoes er voor dat ook jij de tablet, onbeschadigd, kunt gebruiken. De hoes heeft allerlei uitgangen waardoor je alle kabels altijd kunt bevestigen. Dus of je de iPad Air 2 op moet laden of gewoon lekker even rustig muziek wilt luisteren, dan kan dat prima. Ook de zijkanten en achterkant van je tablet wordt zeer goed beschermd door de iPad Air 2 kinderhoes. Als de kinderen de iPad in de auto willen gebruiken gebruik ook dan deze handige iPad Air 2 kinderhoes.

iPad Air 2 Kinderhoes
Lees meer
Powered by Lightspeed