iPad Air 2 Hoes 360 Graden

Kleur

Materiaal

Motief

iPad Air 2 360 graden hoes

Om optimaal gebruik te kunnen maken van je iPad Air 2 is het handig als de hoes die je gebruikt evenzo veelzijdig is als je iPad Air 2 zelf. Maak daarom gebruik van een iPad Air 2 hoes 360 graden draaibaar.

iPad Air 2 hoes 360 graden draaibaar draaibaar op vele manieren

Zoals de naam al zegt kun je een iPad Air 2 hoes 360 graden op alle mogelijke manieren draaien. Erg handig, want op die manier kun je de stand van je iPad Air 2 hoes 360 aanpassen aan de activiteit op je tablet. Voor het scrollen door webpagina's is het bijvoorbeeld fijn om je iPad Air 2 verticaal in je iPad Air 2 hoes 360 graden te hebben. Voor het kijken van films heb je je tablet waarschijnlijk liever horizontaal. Ideaal aan de iPad Air 2 hoes 360 graden is dat je gemakkelijk kunt wisselen tussen al deze verschillende standen.

iPad Air 2 hoes 360 graden draaibaar super handige hoes

Een iPad Air 2 360 graden hoes is niet alleen handig wanneer je zelf regelmatig wisselt tussen allerlei activiteiten op je iPad Air 2 maar bijvoorbeeld ook wanneer je moet samenwerken. In de iPad Air 2 hoes 360 graden kun je steeds ook de beste kijkhoek voor je partner bepalen.

iPad Air 2 360 graden hoes als standaard

Deze iPad Air hoes is super handig, omdat je je iPad 360 graden kunt draaien terwijl je tablet nog gewoon in deze hoes zit. Dus of je nu aan het lezen, typen of een film aan het kijken bent op je tablet, voor elke activiteit kun je je tablet in deze hoes in de perfecte hoek draaien. Daarnaast is deze hoes zeer gemakkelijk om te vouwen tot een stabiele standaard wat ontzettend handig is als je bijvoorbeeld een film wilt kijken op je tablet.

iPad Air 2 Hoes 360 Graden
Lees meer
Powered by Lightspeed