iPad Air 2 Autohouder

Kleur

Materiaal

Motief

iPad Air 2 Autohouder

Een iPad Air 2 is in veel gevallen een ideale assistant voor in de auto. Door het grote scherm is deze ideaal te gebruiken als navigatiesysteem. Daarnaast vormt het ook de ideale oplossing om bijrijders te entertainen. Het enige dat je daarvoor nodig hebt, is een iPad Air 2 autohouder.

iPad Air 2 autohouder voor handige navigatie

Heb je geen navigatiesteem in je auto en vind je het scherm van je telefoontoestel net niet groot genoeg om er de route op af te lezen dan vormt de iPad Air 2 de ideale tussenoplossing. Met de iPad Air 2 autohouder met zuignap bevestig je de iPad Air 2 gemakkelijk aan de voorruit van je auto.

De iPad Air 2 autohouder is voorzien van een draaimechanisme waardoor je de iPad Air 2 naar de door jou gewenste positie kunt draaien. Je creert daardoor met een iPad Air 2 autohouder een duidelijk zicht op je iPad Air 2 tijdens het rijden.

Wanneer je het navigatiestyeem van je iPad Air 2 niet nodig hebt, kan de bijrijder op de passiersstoel gebruik maken van de iPad Air 2 met authouder. Bijvoorbeeld om een film te kijken tijdens de autorit.

iPad Air 2 autohouder entertainment op achterbank

Wanneer je een lange reis voor de boeg hebt naar bijvoorbeeld je vakantieadres en je daarnaast nog niet zo bekend bent met de weg is het laatste wat je kunt gebruiken vervelende kinderen op de achterbank. De iPad Air 2 autohouder voor aan de hoofdsteun van de autostoelen is handig om een kleine bioscoop in te richten voor op de achterbank.  Op deze manier kunnen kinderen naar (teken) films kijken en vliegt voor de kids de tijd voorbij. Jij als bestuurder kunt je aandacht door de iPad Air 2 autohouder optimaal richten op het verkeer en de route die je moet rijden.

iPad Air 2 autohouder vandaag besteld, morgen in huis 

Dus maak autoritten gemakkelijk en bestel een iPad Air 2 autohouder, de musthave voor elk gezin. Wil je morgen al rondrijden met je nieuwe iPad Air 2 autohouder? Bestel deze dan vandaag nog voor 17.00 uur, want dan heb je de iPad Air 2 autohouder de volgende werkdag al in huis. Je kun de iPad Air 2 autohouder combineren met ander leuke artikelen voor de iPad Air 2 tot een totaalbedrag boven de 40 euro, dan wordt je bestelling gratis verzonden. 

iPad Air 2 Autohouder
Lees meer
Powered by Lightspeed