iPad Air 2 Accessoire

iPad Air 2 Accessoire

De nieuwe iPad Air 2 heeft zo ontzettend veel mogelijkheden dat echt iedereen deze kan en wil gebruiken. Bij iParts4u vind je voor elke gebruiker het best passende iPad Air 2 accessoire. Om je iPad Air 2 toch een persoonlijk bezit te laten zijn, beveilig je deze optimaal met je eigen vingerafdruk. Ook door het gebruik van een beschermhoes als iPad Air 2 accessoire maak je tablet erg persoonlijk.

iPad Air 2 Accessoire Screenprotector

Nieuw is dat het glas en het lcd van deze nieuwe iPad slechts uit een onderdeel bestaat. De iPad is hierdoor dunner dan ooit te voren. De meeste tablet gebruikers gebruiken een screenprotector om het gevoelige scherm te beschermen. Uiteraard vind je op onze site ook een screenprotector als iPad Air 2 accessoire voor je iPad. 

iPad Air 2 Accessoire Kinderhoes

Door het lichte gewicht neem je de iPad Air 2 gemakkelijk overal mee naar toe. Dit geldt ook voor de allerkleinsten onder ons en dat is allerminst zonder risico. Een handig en degelijk iPad Air 2 accessoire om je iPad te beschermen wanneer de kinderen er mee spelen is onze kinderhoes. Deze beschermhoezen zijn gemaakt van een super stevig materiaal en hebben een leuke vorm. 

iPad Air 2 Accessoire Toetsenbord

Voor het maken van tekstberichten blijft het handiger om te typen op een toetsenbord Denk daarbij aan het sturen van berichten naar vrienden of het notuleren tijdens een vergadering. Daarom vormt een toetsenbord een erg handig iPad Air 2 accessoire voor zowel de zakelijke als privé gebruiker. Deze toetsenborden hebben wij in verschillende soorten en maten.

Hoewel de iPad Air 2 standaard wordt geleverd met een oplaadkabel vinden de meeste personen het erg gemakkelijk een reserve kabel als iPad Air 2 accessoire te gebruiken. Zo voorkom je dat je je iPad niet meer kunt opladen als je kabel kapot gaat. Daarnaast is het natuurlijk praktisch om op meerdere plaatsen de mogelijkheid te hebben de iPad Air 2 op te laden. Denk aan thuis en op je werkplek.

Zorg dat je bestelling van je iPad Air 2 accessoire groter is dan €40,-, dan wordt je bestelling gratis verzonden.
iPad Air 2 Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed