iPad 4 Smart Case

Kleur

Materiaal

Motief

iPad 4 Smart Case

Een iPad 4 smart case is voor de meeste tabletgebruikers ideaal voor de bescherming van hun iPad 4. Je iPad 4 wordt in een iPad 4 smart case rondom volledig beschermd tegen krassen, stoten en andere lelijke gebruikersschade.

Wanneer de frontflip van de iPad 4 smart case gesloten is, wordt het gevoelige scherm van een tablet nog eens extra beschermd. De smart case voor de iPad 4 heeft een nette en chique uitstraling en is daarom gepast voor elke gelegenheid. Bij een vergadering of een zakelijke bespreking vormt de iPad 4 smart case geen hinderlijke en ongepaste afleiding.

Wanneer je de iPad 4 smart case enkel privé gebruikt, kun je er natuurlijk voor kiezen om een opvallendere, felle kleur te kiezen. Een groot voordeel van een iPad 4 smart case is dat je deze eenvoudig en snel kunt omvouwen tot een fijne standaard voor de iPad 4. Dit is zowel voor de zakelijke en als de prive gebruiker erg makkelijk.

Je kunt de iPad 4 laten rusten op de standaard waarbij jij bijvoorbeeld het makkelijkst typt op je iPad of het liefst naar een film kijkt.

iPad 4 Smart Case
Lees meer
Powered by Lightspeed