iPad 3 Kinderhoes

Kleur

Materiaal

Motief

iPad 3 Kinderhoes

Maak jonge kinderen maar eens wijs dat je met de iPad 3 heel anders moet omgaan dan met plastic speelgoed zoals een auto of een pop. Wanneer je dit wel is gelukt, zit een ongelukje toch nog in een klein hoekje. Iedereen is er dus bij gebaat om de iPad 3 te beschermen in een iPad 3 kinderhoes wanneer ook je kinderen regelmatig gebruik maken van de iPad 3.

Een zachte maar stevige iPad 3 Kinderhoes

Het dikke en stevige materiaal van de iPad 3 Kinderhoes bevindt zich volledig rondom de iPad 3. Zowel de achterkant, de zijkanten als de gevoelige hoeken worden goed beschermd door de iPad 3 Kinderhoes. Aan de voorkant valt de Kinderhoes net iets over het scherm waardoor het scherm nooit het eerste is dat geraakt wordt na een val. Dat is uiteraard een hele geruststelling want bij beschadigingen op het beeldscherm moet meestal het totale beeldscherm worden vervangen en dat gaat vaak samen met een hoog kostenplaatje. 

Het Eva schuim waar deze iPad 3 Kinderhoes van gemaakt is, is erg zacht. Kinderen kunnen de iPad 3 iPad 3 Kinderhoes handig handvatKinderhoes gemakkelijk beetpakken om er mee te kunnen spelen. Aan de iPad 3 Kinderhoes bevindt zich tevens een stevig handvat waarop je de iPad 3 gemakkelijk kunt laten leunen wanneer je een film of video wilt bekijken op de iPad. 

Welk uiterlijk van de kinderhoes past het beste bij jouw gezin?

De iPad 3 Kinderhoes is verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren, zodat er altijd wel een hoes is die bij je past. Alle iPad 3 kinderhoezen zijn voorzien van diverse uitsparingen, zodat je altijd gebruik kunt blijven maken van alle functies die de iPad je te bieden heeft. Je kunt bijvoorbeeld gewoon een hoofdtelefoon aansluiten, je iPad opladen en foto's maken terwijl je iPad in deze iPad Kinderhoes zit.  

De iPad 3 Kinderhoes is razend populair

Een iPad 3 kinderhoes is net als alle andere kinderhoezen razend populair, omdat steeds meer kinderen ook gebruik maken van een tablet. Zelfs op basisscholen leren kinderen met behulp van een iPad. Op zich is het natuurlijk ook niet gek dat de kinderen leren gebruik te maken van de moderne apparatuur van nu.

Ook basisscholen zorgen, door het intensieve gebruik van de iPad 3, voor een goede bescherming en plaatsen daardoor regelmatig een bestelling voor een kinderhoes. In onze webshop zie je dat een iPad kinderhoes verkrijgbaar is in diverse kleuren en vormen, zodat er voor ieder kind de perfete iPad 3 kinderhoes verkrijgbaar is.

iPad 3 Kinderhoes
Lees meer
Powered by Lightspeed