iPad 2018 Toetsenbord

Kleur

Materiaal

Toetsenbord layout

Motief

iPad 2018 Toetsenbord

 

Heeft jouw collega of kennis al zo’n handig toetsenbord voor de iPad en daarmee eenvoudig en snel grote tekstbestanden kan verwerken? Een iPad toetsenbord is erg handig tijdens een meeting, vergadering of uiteraard ook voor bij jou thuis. Hetgeen wat tijdens de vergadering of meeting wordt besproken kan meteen digitaal worden verwerkt en is klaar om te delen met anderen.

Neem het iPad 2018 toetsenbord meteen in gebruik

Herken je die momenten dat je snel iets op een kladblaadje hebt geschreven en daarna wilt uitwerken, maar niet meer leesbaar is? Dit kun je nu gemakkelijk oplossen met een iPad 2018 toetsenbord. Je pakt het toetsenbord er snel bij en je kunt ‘m meteen in gebruik nemen. Zo hoef je nooit meer dubbel werk te doen en bespaar je hier super veel tijd mee. Met zo’n makkelijk iPad 2018 toetsenbord bij de hand kun je direct je belangrijke notities uitwerken.

Vele verschillende functies op het iPad 2018 toetsenbord

In onze webshop vind je verschillende iPad 2018 toetsenborden in verschillende kleuren en designs. De iPad 2018 toetsenborden zijn voorzien van verschillende handige functies. Zo kun je op het toetsenbord het volume regelen en de helderheid van de iPad aanpassen. Ook zijn er iPad toetsenborden leverbaar welke over een backlight functie beschikken. Zo kun je zelfs in het donker de laatste hand leggen aan jouw assessment of verslag. Uiteraard kun je tijdens het gebruik van een iPad 2018 toetsenbord gewoon een oplaadkabel en hoofdtelefoon aansluiten op jouw iPad.

 

iPad 2018 Toetsenbord
Lees meer
Powered by Lightspeed