iPad (2018) Toetsenbord

Kleur

Materiaal

Toetsenbord layout

Motief

iPad 2018 toetsenbord hoes

Een iPad 2018 toetsenbord is erg handig om tijdens een meeting aantekeningen meteen te verwerken. Normaal maak je handgeschreven notities welke je achteraf soms niet meer helemaal kunt nalezen. Een iPad 2018 vergemakkelijkt het verwerken van lange tekstbestanden, op het werk maar ook bij jou thuis of op school. 

Gemakkelijk in gebruik iPad 2018 toetsenbord hoes

Je neemt de iPad 2018 toetsenbord hoes gemakkelijk in gebruik door de iPad eerst in het het hoesje te plaatsen en is daarna al zo goed als klaar voor gebruik. Volg de stappen hoe je de iPad toetsenbord hoes kunt koppelen door middel van Bluetooth en je bent 'ready to go'! 

iPad hoes en toetsenbord in één

Met de iPad 2018 toetsenbord hoes sta je twee vliegen in een klap. Met een iPad 2018 toetsenbord hoes wordt je iPad rondom volledig beschermd tegen lelijke krassen en andere beschadigingen. Zo zijn er verschillende toetsenborden leverbaar, in verschillende kleuren, designs, materialen, met én zonder uitneembaar toetsenbord. Zo kun je het uitneembare toetsenbord ook aansluiten of jouw smartphone of een andere laptop of computer welke Bluetooth verbinding ondersteunt.

iPad (2018) Toetsenbord
Lees meer
Powered by Lightspeed