iPad 2018 Kinderhoes

Kleur

Materiaal

Motief

iPad 2018 Kinderhoes

Elk kind weet tegenwoordig prima om te gaan met een iPad. Ze gebruiken de iPad ook veel op school. Zo leren ze omgaan met de nieuwste technologie en tegelijkertijd kunnen ze allerlei leermethoden verwerken. In de vorm van leuke (leerzame) spelletjes, huiswerk maken of gewoon een youtube filmpje kijken.

Stevig en veilig eva schuim

Het materiaal van de kinderhoes voor de iPad 2018 is het stevige eva schuim. Dit kindvriendelijke en tevens veilige materiaal zorgt voor een zeer goede bescherming van de iPad. De kinderhoezen zijn verkrijgbaar in diverse leuke, felle kleuren en vormen. Elke iPad 2018 kinderhoes heeft een handig handvat die ook makkelijk vastgepakt kan worden met een klein kinderhandje.

Extra bescherming voor je iPad 2018

De stevige randen rondom beschermen je iPad glas optimaal. Het valt natuurlijk nooit helemaal uit te sluiten dat het scherm van de iPad breekt wanneer de iPad 2018 op een ongelukkige manier ergens tegenkomt. De extra dikke zijkanten en achterkant bieden natuurlijk wel extra bescherming. Alleen met een iPad 2018 kinderhoes zorg jij ervoor dat de iPad goed ingepakt is en er ook nog eens leuk blijft uitzien.

Speciaal voor de iPad 2018

De kinderhoezen voor de iPad 2018 passen precies om je iPad. Ze zijn zo ontworpen dat je altijd, met de kinderhoes om de iPad, je iPad gewoon kunt blijven gebruiken. Muziek luisteren, opladen van je iPad met een MFi kabel of een filmpje kijken met het geluid op een koptelefoon kan gewoon. Alle uitgangen, poorten, en dergelijke blijven goed te bedienen. Ook in de auto is een iPad 2018 kinderhoes een uitkomst door de dikke stootrand om je iPad. Goed voor iPad en auto interieur.

iPad 2018 Kinderhoes
Lees meer
Powered by Lightspeed