iPad 2018 Hoes

De iPad 2018 wordt door het volledige gezin veel gebruikt. Je zit ermee op de bank, gebruikt de iPad aan de eettafel of aan het fornuis of je kijkt in bad of in de slaapkamer een filmpje mee. Het vele gebruik en verplaatsen maakt de iPad 2018 erg kwetsbaar. Hierdoor zit een ongeluk in een klein hoekje en stuitert jouw iPad 2018 een keer van de bank of jouw grootste nachtmerrie: in bad.

 

Voorkom schades aan de iPad

Een hoes om de iPad 2018 kan een hoop schades voorkomen. De iPad 2018 hoes is verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren, maar ook gemaakt van verschillende materialen. Ga je voor de fraaie looks van de PU lederen iPad 2018 hoezen of kies je voor meer zekerheid en ga je voor een duty- en kidsproof iPad kinderhoes? Kinderhoezen zijn extra stevig en geven hierdoor nog meer bescherming. Kies je ervoor om een filmpje verder af te kijken in bad of aan het strand? Kies dan voor een waterdichte iPad 2018 hoes. Deze en nog vele andere iPad 2018 hoezen zijn leverbaar in onze webshop.

Draaibare iPad 2018 hoes

Of ga voor de fijne iPad 2018 hoes draaibaar. De achterzijde beschikt over een roterend gedeelte, waardoor je de iPad 360 graden rond kunt draaien. Hiermee kun je altijd de perfecte kijk hoek creëren op jouw iPad. De iPad horizontaal of verticaal zetten, het kan allemaal!

iPad 2018 kidsproof hoes

Je hebt ze vast al eens eerder gezien bij een kinderdagverblijf, op school of je hebt er reeds eentje in bezit voor een andere iPad. De heavy duty iPad 2018 kinderhoes. De kinderhoezen zijn gemaakt in verschillende vrolijke kleuren, designs en materialen. Uiteraard zijn ze niet alleen gemaakt voor kinderen, maar geschikt voor het gehele gezin. Onze iParts4u kinderhoezen zijn gemaakt zonder giftige stoffen en daardoor veilig voor mens en dier.

iPad 2018 Hoes
Lees meer
Powered by Lightspeed