iPad (2018) Accessoire

iPad 2018 Accessoire

Als je op zoek bent naar een goedkopere versie van de iPad Pro, is de iPad 2018 erg geschikt. De nieuwe iPad 2018 beschikt bijna grotendeels over alle features van de iPad Pro 9.7 inch. Naast alle eigenschappen van de iPad 2017 beschikt deze nieuwe iPad 2018 ook over de functie van de Apple Pencil en heeft de iPad 2018 een nog snellere processor. Om jouw nieuwe pareltje optimaal te beschermen plaats je een speciale iPad 2018 beschermhoes om jouw iPad.

Nieuwe iPad 2018 screenprotector accessoire

Neem je de iPad vaak mee op reis of gebruiken de kids de iPad ook regelmatig? Dan is de combinatie iPad 2018 hoes en iPad 2018 screenprotector accessoire de ideale uitkomst! De screenprotector beschermt het beeldscherm tegen krassen en andere beschadigingen welke de iPad lelijk kunnen beschadigen. De screenprotector accesoire iPad 2018 houd krassen buiten de deur.

Felle kleurtjes iPad 2018 kinderhoezen als accessoire

De allerkleinsten onder ons weten zich vaak al goed te vermaken met een iPad. Doordat iPad’s niet veel wegen nemen de kids de tablet overal mee naar toe en hierbij is een goede bescherming erg fijn. Zo loopt de iPad het minste risico op vallen en hoge reparatiekosten. Een kinderhoes welke speciaal is ontworpen voor de iPad 2018 is hierbij ideaal. Dit maakt de iPad 2018 kinderhoes de ideale iPad accessoire!

Een extra oplader en kabeltje is geen overbodige luxe. Ben je onderweg naar je werk of meeting; dan is een extra kabeltje en oplader in jouw tas super fijn. Zo kun je onderweg in de auto of in de trein altijd de iPad nog even opladen. Onze iParts4u MFI oplaadkabels beschikken over een Made for iPhone licentie zodat je niet bang hoeft te zijn dat je bij elke iOS update een nieuwe kabel moet kopen.

iPad (2018) Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed