iPad (2017) Kabels

Kleur

Materiaal

Motief

iPad (2017) Kabels

Draadloze producten komen er steeds meer en dus ook voor de iPad (2017). Toch heb je voor sommige zaken nog steeds gewoon een kabel nodig of een kabel werkt net wat makkelijker. Opladen van je iPad (2017) is zo’n voorbeeld. De kabels met Apple licentie (MFi) blijven óók werken, nadat je iPad een software update heeft gehad.

Kabels om op te laden

Een laadkabel speciaal voor je iPad (2017) zorgt ervoor dat in combinatie met een speciale iPad (2017) oplader je iPad altijd is voorzien van energie. iPad (2017) kabels om op te laden zijn dus noodzakelijk voor het voorbestaan van je iPad. Misschien goed om daarom meerdere kabels tot je beschikking te hebben.

Diverse kabels voor je iPad (2017) tot wel 3 meter

Uiteraard zijn er niet alleen iPad kabels om je tablet op te laden.Er zijn ook kabeltjes om je iPad (2017) te koppelen aan andere apparaten. Zo heeft iParts4u voor het koppelen van je iPad aan een hoofdtelefoon of speaker de juiste kabels in huis.

Is het stopcontact net te ver weg en wil je toch graag op de bank gebruik maken van je iPad? Geen probleem, in onze webshop vind je een breed assortiment met kabels in verschillende lengtes. Korte kabels van 90 centimeter, tot langere kabels tot wel 2 meter. Zo kun je overal met je iPad (2017) genieten! 

Hippe kleuren

Er zijn verschillende kleuren kabels te vinden in het brede assortiment van iPad (2017) kabels. Wat dacht je van iPad (2017) kabels in mooie roze, rode of blauwe kleuren? Maar wees gerust wanneer je geen type bent voor uitgesproken gekleurde kabels. Je vindt in onze webshop ook iPad kabels in de meer gangbare kleuren.

Bij iParts4u zijn er voldoende kabels op voorraad. Dus als je vandaag voor 17.00 uur besteld, heb je de iPad (2017) kabels de volgende werkdag al in huis!

iPad (2017) Kabels
Lees meer
Powered by Lightspeed