iPad (2017) Accessoire

De iPad 2017 is een mix van de iPad Pro 9.7 inch, iPad Air 2 en iPad Air. Om alles uit dit nieuwe pareltje te halen vind je bij iParts4u voor jou als gebruiker de best passende nieuwe iPad 2017 accessoire. Om je iPad een persoonlijk bezit te laten zijn, kun je deze beveiligen met je eigen vingerafdruk. Met een speciale bescherm hoes voor je iPad zorg je er ook voor dat je je ipad heel persoonlijk maakt. 

Nieuwe iPad 2017 screenprotector accessoire

Gebruiken je kids de iPad veel of gaat de iPad 2017 vaak mee op reis? Dan is een goede bescherming door middel van een goede hoes en een screenprotector voor het beeldscherm van de iPad 2017 geen overbodige luxe. Zo houd je krassen en andere beschadigingen die het beeldscherm lelijk kunnen beschadigen buiten de deur. 

iPad 2017 kinderhoes als accessoire

De allerkleinsten onder ons weten zich ook vaak al zeer goed te vermaken met tablets. Door het lichte gewicht nemen de kids de iPad ook overal mee naar toe en hierbij is een goede bescherming erg fijn. Zo loopt de iPad het allerminst risico op hoge reparatiekosten. Een kinderhoes speciaal voor de iPad 2017 is erg handig. De kinderhoes is zeer degelijk in zijn bescherming van een iPad. Zeker handig wanneer kinderen er mee gaan slepen. Deze beschermhoezen zijn gemaakt van stevig en kindvriendelijke materiaal, hebben een leuke vorm en zijn leverbaar in verschillende leuke kleuren. 

Hoewel de iPad uiteraard standaard wordt geleverd met een kabel en oplader vinden de meeste gebruikers het erg gemakkelijk een reserve kabel en oplader voor de iPad aan te schaffen. Zo voorkom je dat je de iPad niet meer kunt opladen als de kabel kapot gaat of als je de kabel en oplader mee bent vergeten te nemen naar school of jouw werk. 

iPad (2017) Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed