iPad 2 Screenprotector

Kleur

Materiaal

Aanbieding

Screenprotector iPad Helder

Screenprotector iPad Helder

€7,50 €6,50

Bekijken
Incl. btw
iPad 2 Screenprotector

Wie goed is voor zijn iPad 2 gebruikt een iPad 2 screenprotector! Zo’n iPad 2 screenprotector is speciaal ontworpen voor de iPad 2 en heeft als doel het kostbare scherm van je tablet te beschermen.

Met een iPad 2 screenprotector zorg je ervoor dat je tablet er zo lang mogelijk als nieuw uit blijft zien. Het is natuurlijk ook eeuwig zonde om de zichtbaarheid op het scherm van je tablet te laten verpesten door lelijke krassen, stoten of vuil. Met een screenprotector voorkom je dit en je zult absoluut geen ongemak ondervinden van de aanwezigheid van een iPad 2 screenprotector.

Een iPad 2 screenprotector vormt een superdun laagje op het beeldscherm waardoor je iPad 2 niet dikker wordt. Door het heldere en transparante materiaal van de iPad 2 screenprotector blijf je zicht houden op je beeldscherm zoals je gewend bent waardoor dit voor de gebruiker van de tablet geen verschil zal maken. 

Wanneer je iPad 2 screenprotector naar verloop van tijd zijn werk goed heeft vervuld, verwijder je deze gemakkelijk om te vervangen door een nieuwe iPad 2 screenprotector. Net als de eerste screenprotector zal ook een nieuwe iPad 2 screenprotector weer gemakkelijk aan te brengen zijn op je tablet.

iPad 2 Screenprotector
Lees meer
Powered by Lightspeed