iPad 2 Toetsenbord Hoes

Kleur

Materiaal

Toetsenbord layout

Incl. btw

iPad 2 toetsenbord hoes

wil je het beste uit twee werelden voor wat betreft bescherming en een toetsenbord? Kijk dan eens naar deze ideale combinatie: een iPad 2 toetsenbord hoes. Superhandig om mee te nemen en je document uit te typen en tegelijkertijd biedt de hoes ook nog bescherming aan je iPad. 

Een iPad 2 toetsenbord hoes is ook een beschermhoes

Een iPad 2 toetsenbord is zeker meer dan alleen een toetsenbord. Een iPad 2 toetsenbord hoes geeft net als een iPad 2 beschermhoes een goede bescherming aan je tablet. De bescherming wordt geboden aan achterkant, zijkanten en (wanneer de iPad toetsenbord hoes gesloten is) aan het beeldscherm van je tablet. Hierdoor voorkom je lelijke gebruikersschade aan je kostbare iPad 2. Zoals je weet, staat er snel een krasje op je tablet wanneer deze veelvuldig wordt gebruikt en voorkomen is beter dan genezen. Een iPad 2 toetsenbord hoes helpt je hoge reparatiekosten voorkomen. 

iPad 2 toetsenbord hoes met handig iPad 2 toetsenbord

De iPad 2 toetsenbord hoes is voorzien van een toetsenbord dat je eenvoudig, via Bluetooth, kan koppelen aan je iPad 2. Vervolgens heb je de volledige beschikking over een toetsenbord zoals je gewend bent van een laptop of pc. Dit typt vele malen gemakkelijker dan wanneer je moet typen op het virtuele iPad 2 toetsenbord. Hierdoor ben je sneller klaar met je werk en heb je meer tijd voor andere leuke dingen. 

Keuze maken op basis van uitgebreide omschrijving en de vele foto’s

Elke iPad 2 toetsenbord hoes uit het assortiment van iParts4u wordt duidelijk omschreven op de website en is afgebeeld met diverse duidelijke foto’s. We vinden het belangrijk dat je een goed beeld kunt vormen van ieder iPad 2 toetsenbord hoes, zodat je de juiste keuze kunt maken. 

Wanneer je vragen hebt over een iPad 2 toetsenbord hoes neem dan gerust contact op met een van onze medewerkers. Zij staan u graag te woord voor vragen of advies.

Een bestelling van een iPad 2 toetsenbord hoes plaats je eenvoudig en snel in onze webshop. Elke bestelling die je voor 17.00 uur plaatst, wordt dezelfde dag nog verzonden.

iPad 2 Toetsenbord Hoes
Lees meer
Powered by Lightspeed