iPad 2 Kinderhoes

Kleur

Materiaal

Motief

iPad 2 Kinderhoes

Heb je leuke kinderen maar zit je toch niet op je gemak wanneer zij aan de haal gaan met je iPad 2? Zorg er dan met een iPad 2 kinderhoes voor dat je niet langer in de stress hoeft te zitten maar juist gemakkelijk achterover kunt leunen. Zonder dat je je druk hoeft te maken over de levensduur van je kostbare iPad. De iPad kinderhoes biedt een zeer degelijke bescherming aan de achterkant, zijkanten en gedeeltelijk aan voorkant van je iPad 2, zodat ook je beeldscherm goed beschermd is. 

Een kleurrijke iPad 2 Kinderhoes van veilig materiaal

Je iPad 2 wordt in een iPad 2 kinderhoes namelijk ontzettend goed beschermd tegen krassen en stoten. Erg fijn wanneer je kinderen je iPad 2 per ongeluk laten vallen tijdens het spelen. Door de leuke vrolijke kleuren en vormen is de iPad 2 kinderhoes zo aantrekkelijk mogelijk gemaakt voor kinderen. Je kinderen zullen er dan ook erg blij mee zijn. Het kindvriendelijke en veilige eva schuim zorgt ervoor dat je iPad goed beschermd blijft als hij in de hoes zit. Een ongeluk blijft in een klein hoekje zitten, dus het is altijd goed om de kinderen en je iPad in de gaten te houden.

Kinderhoes met handvat

Het materiaal waarvan de iPad 2 kinderhoes gemaakt is, is dik, stevig, soepel en zacht waardoor kinderen de iPad 2 kinderhoes gemakkelijk kunnen beetpakken. iPad 2 Kinderhoes filmpje met koptelefoonOok zit er een handvat aan de iPad 2 kinderhoes. Hierdoor is de iPad 2 kinderhoes niet alleen voor jou maar ook voor de kinderen een bijzondere gemakkelijk en leukaccessoire. Het handvat is speciaal geschikt voor kleine kinderhandjes. Daarnaast kun je je iPad ook goed neerzetten met dit handvat. Je iPad 2 staat dan stevig en stabiel, zodat je gemakkelijk een foto of video kunt bekijken op je iPad.

Is de iPad 2 kinderhoes vandaag besteld? De volgende dag al bij je thuis

Ben je overtuigd van het gemak van deze iPad 2 kinderhoezen voor jou en je gezin? Bestel deze dan vandaag nog voor 17.00 uur in onze webshop, want dan ontvang je de iPad 2 kinderhoes de volgende werkdag al thuis. 

iPad 2 Kinderhoes
Lees meer
Powered by Lightspeed