iPad 1 Toetsenbord

Kleur

Materiaal

Toetsenbord layout

Motief

iPad 1 toetsenbord

Lukt het je maar niet om de snelheid waarmee je kunt typen op een laptop of pc te evenaren op je iPad? Dit heeft hoogstwaarschijnlijk te maken met het virtuele toetsenbord waarover een iPad 1 beschikt. Omdat het hierop stukken lastiger is om met je (tien) vingers te typen.

Een iPad 1 toetsenbord vormt de oplossing

Een iPad 1 toetsenbord geeft invulling aan het gemis van een tastbaar iPad toetsenbord. Je sluit het iPad toetsenbord gemakkelijk aan op je iPad met behulp van Bluetooth. Je hoeft de Bluetooth connectie slechts eenmalig te verbinden en vervolgens is er elke keer als je je toetsenbord gebruikt automatisch een connectie.

iPad 1 toetsenbord te gebruiken als gewoon toetsenbord

Jij als iPad 1 gebruiker kunt vervolgens weer typen op een QWERTY toetsenbord met stevige en ruim opgezette toetsen zoals je gewend bent van een laptop of pc. Tevens kun je verschillende functies van je iPad nog sneller besturen door de diverse functie sneltoetsen die zich op een iPad 1 toetsenbord bevinden. Denk aan het regelen van het volume of de helderheid van je beeldscherm. 

Een iPad 1 toetsenbord maakt een mooi geheel met je iPad

Het formaat en het design van ieder iPad 1 toetsenbord sluiten perfect aan bij je iPad. Daarnaast zijn de diverse kleurencombinaties van de iPad toetsenborden in onze webshop passend bij de kleuren waarin een iPad verkrijgbaar is. Zo vormen je iPad en je iPad 1 toetsenbord een mooi geheel.

Met zekerheid een goed iPad 1 toetsenbord

iParts4u selecteert zelf alle iPad 1 toetsenborden die op de gehele markt verkrijgbaar zijn en biedt enkel de iPad toetsenborden van een goede kwaliteit aan in haar webshop. Wij staan dus achter elk iPad toetsenbord dat wij aanbieden en deze worden uitgebreid omschreven in de shop. Wanneer jij je iPad toetsenbord bij ons bestelt, ben je dus verzekerd van een goede kwaliteit. 

Plaats jij je bestelling vandaag voor 17.00 uur in de webshop dan bieden wij je bestelling dezelfde werkdag nog aan bij het postkantoor.

iPad 1 Toetsenbord
Lees meer
Powered by Lightspeed