iPad 1 Toetsenbord Hoes

Geen producten gevonden...
Incl. btw

iPad 1 toetsenbord hoes

Bescherm je iPad 1 nog beter en maak je iPad nog gebruiksvriendelijker door te kiezen voor een iPad 1 toetsenbord hoes in onze webshop. Enkel met een iPad toetsenbord hoes zorg je ervoor dat je van beide voordelen kunt genieten. Bescherming en gebruiksvriendelijkheid.

Met een iPad 1 toetsenbord hoes bescherm je je iPad optimaal

Net als bij een gewone bescherm hoes wordt je iPad rondom volledig beschermd wanneer je gebruik maakt van een iPad 1 toetsenbord hoes. Wanneer je je iPad in de iPad 1 toetsenbord hoes hebt bevestigd, zijn de achterkant, zijkanten en gevoelige hoeken te allen tijde beschermt tegen lelijke gebruikersschade. 

Na gebruik van je iPad toetsenbord hoes klap je deze dicht en wordt ook het beeldscherm van je iPad goed beschermd tegen stof, vuil, krassen en andere schade. Erg belangrijk want meer dan eens loop je een stukje met de iPad na het sluiten van de iPad toetsenbord hoes of vervoer je de iPad 1 op een andere wijze. Uiteraard zijn dit de momenten waarop je iPad zonder het gebruik van een hoes een groot risico loopt op schade. 

Met iPad 1 toetsenbord nog sneller werken met iPad 1

Zoals de naam al zegt, is een iPad 1 toetsenbord hoes voorzien van een toetsenbord. Een QWERTY toetsenbord met stevige en ruim opgezette toetsen en diverse sneltoetsen maakt dat je nog sneller kunt werken op je iPad. In een handomdraai verwerk je voortaan (grote) tekstbestanden en hou je meer tijd over voor andere zaken. Wanneer je dus veel typt of dit nu zakelijk is of privé is een iPad toetsenbord hoes ontzettend praktisch voor je. 

Uitgebreide omschrijving iPad 1 toetsenbord hoes

Van elke iPad toetsenbord hoes die bij ons verkrijgbaar is, hebben we een uitgebreide omschrijving en diverse foto’s in de webshop geplaatst. Heb je daarnaast toch nog vragen over een iPad 1 toetsenbord hoes of een ander product laat het ons dan gerust weten.

Elke bestelling die je vandaag voor 17.00 uur plaatst in onze webshop bieden we dezelfde werkdag nog aan bij het postkantoor, zodat jij je iPad 1 toetsenbord hoes zo snel mogelijk in huis hebt.

iPad 1 Toetsenbord Hoes
Lees meer