iPad 1 Accessoires

iPad 1 Accessoires

Als je iPad gevallen is en een kapot scherm heeft, is deze met een beetje handigheid zelf te vervangen. Voorwaarde is wel dat je over het juiste gereedschap beschikt. In onze webshop vind je gereedschap om je iPad zo goed en veilig mogelijk te repareren. Handige iPad 1 accessoires voor de doe-het-zelvers onder ons dus.

Ook denken wij aan de muziekliefhebbers. Muziek is iets wat je graag met anderen wilt delen, wat perfect kan met deze iPad accessoires; de Bluetooth speaker. Verkrijgbaar in verschillende kleuren brengt deze speaker het geluid perfect over van de iPad naar de rest van je omgeving.

Wil je blijven luisteren, maar raakt je accu leeg en is er geen (vrij) stopcontact in de buurt? Geen nood, de externe accu of powerbank die je vindt in onze webshop biedt uitkomst. Nu kun je overal blijven genieten van je iPad.

Deze, en nog vele andere iPad 1 accessoires vind je in onze webshop. Neem dus snel een kijkje en bestel voor 17.00 uur jouw iPad accessoires, dan valt deze morgen nog bij je op de mat. Als je voor meer dan €40,- bestelt, dan is de verzending gratis.

iPad 1 Accessoires
Lees meer
Powered by Lightspeed