iPad 1 Accessoire

iPad 1 Accessoire

Begin 2010 toont Apple Topman Steve Jobs de eerste iPad. De glasplaat en de alluminium achterkant lopen redelijk naadloos in elkaar over. Ook voor deze iPad met een bolle aluminium achterkant heeft iParts4u een ideaal iPad 1 accessoire.

De iPad 1 heeft geen camerafunctie. Het is wel mogelijk om foto’s die gemaakt zijn op een fotocamera weer te geven op deze iPad en op die manier gemakkelijk te bekijken  en te bewerken. Wat je hiervoor nodig hebt is een camera connection kit als iPad accessoire.

iPad 1 Accessoire Hoes

De iPad 1 is verkrijgbaar in zwart maar met een bescherm iPad hoes als iPad accessoire geef je je tablet iedere gewenste kleur. Daarnaast heeft iParts4u een screenprotector en een waterbestendige beschermhoes als iPad accessoire. Allemaal bedoel om je om je tablet optimaal te beschermen.

Wanneer je je iPad 1 ook mee wilt nemen in de auto, bijvoorbeeld om je tablet te gebruiken als navigatiesysteem heeft iParts4u hier ook een iPad 1 accessoire voor. Kies bijvoorbeeld voor een autosteun met zuignap of voor een iPad autohouder die je op het luchtrooster van je auto kunt plaatsen.

iPad 1 Accessoire Toetsenbord

Door het formaat van deze tablet pak je de iPad 1 er sneller en gemakkelijker bij dan een laptop. Er verschijnt automatisch een toetsenbord op het scherm van je iPad 1 wanneer je in een tekstvakje staat. Toch blijft het grote voordeel van een laptop dat het typen van tekstberichten gemakkelijk gaat op het iPad toetsenbord. Maar met een toetsenbord als iPad 1 accessoire kun je dit gebruikersgemak ook op je iPad ervaren.
iPad 1 Accessoire
Lees meer
Powered by Lightspeed