iPad

Diverse iPad Hoezen

Vind de iPad Hoes die goed bij je past. iParts4u heeft een breed assortiment hoezen. Een hoes van leder, hoezen gemaakt van siliconen gel, waterdichte iPad hoes, iPad kinderhoes en iPad hoezen welke zijn voorzien van een toetsenbord zijn slechts enkele voorbeelden. De iPad hoezen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Accessoires voor je iPad

Om ook het beeldscherm van je iPad goed te beschermen, kun je gebruik maken van een screenprotector. De nieuwste en beste variant is een glazen screenprotector voor je iPad. Deze screenprotectoren zijn gemaakt van gehard glas en bieden het scherm van je tablet de beste bescherming.

Wil je een nieuwe oplaadkabel voor je iPad? Bij iParts4u heb je een ruime keuze in lengte en kleur. Naast oplaadkabels vind je bij ons ook een hoofdtelefoonsplitter, aux stereo kabel, opladers, autoladers en usb sticks.

Ook de doe-het-zelver is bij ons aan het juiste adres voor tablet onderdelen en het juiste gereedschap. Alle onderdelen van de tablet die je gemakkelijk zelf kunt vervangen vind je op onze site. Gebruik hierbij het juiste gereedschap en een handige screworganizer om effectief te werken.

Voor de iPad’s zijn er daarnaast nog ontelbaar veel accessoires verkrijgbaar. iParts4u heeft de handigste en leukste iPad accessoires voor je verzameld. Zo vind je op onze site bijvoorbeeld moderne speakers die je eenvoudig kunt verbinden met je tablet.

Lees meer
Powered by Lightspeed