Huawei P20

Huawei P20 accessoire

De Huawei P20 is een broertje van de Huawei P20 Pro en Huawei P20 Lite. De Huawei P20 heeft een behuizing welke gemaakt is van glas en metaal, waardoor het toestel erg luxe en stevig aanvoelt. Qua ontwerp verschilt de smartphone weinig van zijn grotere broer, de Huawei P20 Pro. De twee camera’s aan de achterzijde zijn verticaal geplaatst. Het randloze scherm neemt vrijwel de gehele voorkant in beslag en aan de onderzijde van het beeldscherm is een vingerafdrukscanner geplaatst. In tegenstelling tot het broertje de P20 Pro is de P20 slechts ‘spatwaterdicht’. Het scherm reikt van rand tot rand en loopt netjes over in de zijkanten. De software houdt rekening met de inkeping: je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het volledig te verbergen door de balk zwart te maken.
 

Speciaal ontworpen Huawei P20 accessoires

Met een scherm diagonaal van 5.8 inch stop je de telefoon niet meer zo gemakkelijk in jouw broekzak. Als je jouw telefoon los zonder bescherming in een tasje of werk tas bewaart, zit een ongeluk in een klein hoekje. Daarom is een Huawei P20 accessoire zoals een screenprotector of beschermhoesje geen overbodige luxe.

Een telefoon hoesje voor jouw Huawei P20 beschermt jouw telefoon tegen beschadigingen. Zo kan een beschermhoesje jouw telefoon beschermen tegen lelijke gebruikersschade welke jouw telefoon erg kunnen verpesten. Uiteraard zijn er vele diverse Huawei P20 accessoires in omloop. Zo kun je een keuze maken uit een bescherm hoesje gemaakt van bijv. siliconen gel (TPU). Of maak een keuze uit een shockproof Huawei P20 hoesje met opstaande randen. Bij iParts4u ben je aan het juiste adres voor jouw Huawei P20 accessoire.

Jouw favoriete Huawei P20 accessoire snel in huis!

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur jouw Huawei P20 accessoire en jouw bestelling wordt dezelfde werkdag nog verzonden!

 

Huawei P20
Lees meer
Powered by Lightspeed