Huawei P20 Pro

Huawei P20 Pro accessoire

De Huawei P20 Pro is het grote broertje van de Huawei P20 en Huawei P20 Lite. De Huawei P20 Pro is hiermee het nieuwe, grootste paradepaardje van Huawei voor 2018. De smartphone heeft een groot, randloos 6.1 inch OLED scherm met aan de achterzijde een camera met maar liefst 3 lenzen. De camera’s zijn maar liefst uitgerust met een 40 megapixel, een 20 megapixel en een 8 megapixel camera. Hierdoor kun je de meest vlijmscherpe foto’s en video’s maken, ook in omstandigheden met weinig licht. Met een accu van maar liefst 4000 mAh, waarmee je in normaliter 1 volle dag de telefoon kunt gebruiken. Aan de bovenzijde van het scherm is een inkeping gemaakt voor de selfiecamera. De software van de Huawei P20 Pro houdt rekening met de inkeping aan de bovenzijde van het scherm: je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het volledig te verbergen door de balk boven in het scherm zwart te maken.

Accessoires speciaal ontworpen voor jouw Huawei P20 Pro

Het scherm heeft een diagonaal van 6.1 inch meegekregen, waardoor je de telefoon niet meer zo gemakkelijk in je broekzak steekt. Het is bijna een kleine tablet geworden! Als je jouw telefoon los zonder bescherming in een werk tas stopt of in een los tasje tijdens het uitgaan, kan een ongeluk in een klein hoekje zitten. Daarom is een Huawei P20 Pro accessoire zoals een beschermhoesje of een screenprotector om het display te beschermen geen overbodige luxe.

Een bescherm hoesje voor jouw Huawei P20 Pro beschermt jouw telefoon tegen beschadigingen. Zo wordt jouw telefoon behoed tegen lelijke gebruikersschade welke jouw telefoon erg kunnen verpesten. Uiteraard zijn er voor de Huawei P20 Pro vele accessoires in omloop. Zo kun je een keuze maken uit een hoesje waar je pasjes in kunt stoppen of een transparant hoesje met opstaande randen welke jouw telefoon 360 graden rond beschermen. Bij iParts4u ben je aan het juiste adres voor jouw Huawei P20 Pro accessoire.

Jouw favoriete Huawei P20 Pro accessoire snel in huis!

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur jouw Huawei P20 Pro accessoire en jouw bestelling wordt dezelfde werkdag nog verzonden!

Huawei P20 Pro
Lees meer
Powered by Lightspeed