Huawei P20 Lite

Huawei P20 Lite accessoire

De Huawei P20 Lite is het goedkoopste model onder de Huawei P20 serie. De Huawei P20 Lite is een mooi alternatief als de Huawei P20 net binnen jouw budget valt. De Huawei P20 en Huawei P20 Lite hebben een vergelijkbaar design, maar de binnenkant (hardware) is verschillend. De Huawei P20 Lite heeft aan de achterzijde dubbele camera zitten voor het maken van mooie en scherpe foto’s en video’s. Aan de voorzijde van het scherm zit er een ‘notch’. Dit is een kleine uitsnede aan de bovenkant, waar o.a. de 16 megapixel selfie camera in zit verwerkt. Aan de bovenzijde van het scherm is een inkeping gemaakt voor de selfie camera. De software van de Huawei P20 Lite houdt rekening met de inkeping aan de bovenzijde van het scherm: je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het volledig te verbergen door de balk boven in het scherm zwart te maken.

Accessoires speciaal ontworpen voor jouw Huawei P20 Lite

Met een scherm diagonaal van 5.8 inch stop je de telefoon niet meer zo gemakkelijk in je broekzak. De afmetingen zijn bijna gelijk aan een kleine tablet! Omdat je de telefoon niet meer zo gemakkelijk in je broekzak stopt, kan het voorkomen dat jouw telefoon gemakkelijker schade op loopt. Hierdoor is een Huawei P20 Lite accessoire zoals een telefoonhoesje of screenprotector om het display en de behuizing te beschermen geen overbodige luxe.

Een bescherm hoesje voor jouw Huawei P20 Lite accessoire beschermt jouw telefoon tegen lelijke gebruikersschade welke het design van jouw Huawei kunnen verpesten. Uiteraard zijn er voor Huawei P20 Lite veel accessoires in omloop. Zo kun je een keuze maken uit een shockproof hoesje welke jouw telefoon optimaal beschermd of een hoesje waar je pasjes in kunt stoppen. Bij iParts4u ben je aan het juiste adres voor jouw Huawei P20 Lite accessoire.

Jouw favoriete Huawei P20 Lite accessoire snel in huis!

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur jouw Huawei P20 Lite accessoire en jouw bestelling wordt dezelfde werkdag nog verzonden!

Huawei P20 Lite
Lees meer
Powered by Lightspeed