Huawei Mate 20

Huawei Mate 20 accessoire

De Huawei Mate 20 is het broertje van de Huawei Mate 20 Pro en Huawei Mate 20 Lite. Net zoals de Huawei Mate 20 Pro heeft de Mate 20 drie camera’s aan de achterzijde. De Mate 20 is een minder krachtige uitvoering van de Huawei Mate 20 Pro, een model dat meer geavanceerde features heeft. De Huawei Mate 20 is voorzien van een 6,53 inch bijna voorkant vullend scherm.

De hardware van de Mate 20 komt voor een groot deel overeen met die van de duurdere Mate 20 Pro. Beide toestellen hebben dezelfde snelle Kirin chip, 6 GB aan werkgeheugen en minimaal 128GB opslaggeheugen. De accu is van beide toestellen ook bijna gelijk, 4000 mAh en laadt snel op via de USB-C aansluiting. In tegen stelling tot de Huawei Mate 20 Pro heeft de Huawei Mate 20 wel een 3,5mm hoofdtelefoonaansluiting!

Huawei Mate 20 accessoires speciaal ontworpen

Met een display van 6,53 inch stop je de Huawei Mate 20 niet meer zo gemakkelijk in je broekzak. Als je de Huawei Mate 20 los in een tasje vervoert zonder enige bescherming, zit een ongeluk uiteraard nog in een klein hoekje. Om beschadigingen buiten de deur te houden is een Huawei Mate 20 hoesje in combinatie met een screenprotector geen overbodige luxe. Zo bescherm je jouw kostbare smartphone optimaal en zijn dit ideale Huawei Mate 20 accessoires.

Naast een goede bescherming van jouw Huawei Mate 20 zijn er uiteraard nog veel meer Huawei Mate 20 accessoires in loop. Zo is een Bluetooth speaker waarmee je jouw slaapkamer om tovert tot een kleine discotheek een optie. Of ben je veel onderweg; dan is een Huawei Mate 20 autolader een ideale uitkomst. Of als je geen stopcontact tot je beschikking hebt, bijvoorbeeld tijdens een festival weekend is een powerbank ideaal! Zo kun je alsnog jouw telefoon opladen zodat je de mooiste foto’s en video’s kunt maken tijdens het optreden van jouw favoriete band!

Jouw favoriete Huawei Mate 20 accessoire snel in huis!

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur jouw Huawei Mate 20 accessoire en jouw bestelling wordt dezelfde werkdag nog verzonden!

Huawei Mate 20
Lees meer
Powered by Lightspeed