Huawei Mate 20 Pro

Huawei Mate 20 Pro accessoire

De Huawei Mate 20 Pro is het nieuwste paradepaardje van Huawei uit de Mate 20 serie, naast de Huawei Mate 20 en Mate 20 Lite. De Huawei Mate 20 Pro is een van de krachtigste Android telefoons van dit moment en een van de eerste smartphones waarbij de vingerafdrukscanner in het scherm zit verwerkt. Daardoor kun je de Huawei Mate 20 Pro gemakkelijk ontgrendelen door je vinger op het scherm te leggen. Naast de vingerafdrukscanner zit in het scherm, gezichtsherkenning met extra sensoren.

Met drie camera’s aan de achterzijde maak je de mooiste foto’s en video’s. De camera’s beschikken over een 40 megapixel camera, een telefotolens van 8 megapixel en een groothoeklens van 20 megapixel. Naast de drie camera’s aan de achterzijde, zit er natuurlijk ook een camera aan de voorzijde met maar liefst 24 megapixel. De accu capaciteit is 4200 mAh en met 30 minuten aan de oplader is de Huawei alweer opgeladen tot 70%!

Huawei Mate 20 Pro accessoires speciaal ontworpen

Het display van de Huawei Mate 20 Pro heeft een scherm diagonaal van 6.4 inch en is het zelfs een kleine tablet! Hierdoor stop je de Huawei niet meer zo gemakkelijk in jouw broekzak en heb je een los tasje bij om de telefoon in te vervoeren. Maar als je de telefoon los in een tasje stopt zonder enige bescherming zit een ongeluk alsnog in een klein hoekje. Om beschadigingen buiten de deur te houden is een Huawei Mate 20 Pro hoesje in combinatie met een screenprotector geen overbodige luxe. Zo bescherm je jouw kostbare smartphone optimaal en zijn dit ideale Huawei Mate 20 Pro accessoires.

Naast een goede bescherming van jouw Huawei Mate 20 Pro, zijn er uiteraard nog veel meer Huawei Mate 20 Pro accessoires in omloop. Zo is een Bluetooth speaker ideaal om van jouw eigen slaapkamer een kleine discotheek te maken. De Bluetooth speaker stop je gemakkelijk in jouw tas en neem je overal mee naar toe.

Jouw favoriete Huawei Mate 20 Pro accessoire snel in huis!

Bestel op werkdagen voor 17.00 uur jouw Huawei Mate 20 Pro accessoire en jouw bestelling wordt dezelfde werkdag nog verzonden!

Huawei Mate 20 Pro
Lees meer
Powered by Lightspeed