Waterwerende beschermhoezen voor smartphone en tablet

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Ben jij al een tijdje op zoek naar een goede bescherming voor je smartphone of tablet als je op vakantie gaat, een weekendje naar een festival gaat of een dagje op het strand ligt? Een waterbestendige bescherm hoes beschermt je device optimaal tegen water en andere factoren die je apparaat kunnen beschadigen.

Er is veel te doen over hoezen die je smartphone of tablet kunnen beschermen tegen water. De meeste hoezen worden gepresenteerd als zijnde volledig waterdicht. Maar hoe veilig zijn deze bescherm hoezen nou écht? Mijn antwoord hierop: je geeft je tablet of smartphone een goede bescherming met zo’n hoes maar een garantie dat deze hoes volledig waterdicht is, heb je nóóit.
 

Waterdichte iPad Hoes Luxe voor iPad 2, 3 en 4 Wit

Waterdicht moet écht waterdicht zijn

Als er in de omschrijving van een beschermhoes staat "waterdicht" vind ik dat je er ook vanuit moet kunnen gaan dat de beschermhoes ook écht en onder alle omstandigheden waterdicht is. Een hoes die wordt omschreven als waterdicht doet vermoeden dat je met een smartphone of tablet die wordt beschermd in een waterdichte hoes voor, bijvoorbeeld, de iPad 2, 3 en 4 je hier ook gemakkelijk mee kunt diepzeeduiken. Hoewel er maar weinig mensen zijn die dit écht zouden willen, vind ik dat dit met een hoes die pretendeert waterdicht te zijn zou moeten kunnen. Ik raad echter geen enkele hoes aan waarin je je geliefde toestel volledig onder water kunt houden.
 

Hoewel de hoes op zichzelf wel waterdicht kan zijn, kan deze door verkeerd gebruik alsnog haar waterdichte functie verliezen. Daarnaast kan een beschermhoes gebruikersschade oplopen. Door een klein krasje of een nauwelijks zichtbare opening kan je hoes alsnog vollopen met water wanneer je deze volledig onder water houdt. Volgens mij kan dan ook geen enkele beschermhoes een volledige waterdichtheid garanderen.
 

Perfect waterwerend

Waterdichte Tablet HoesIk noem de hoezen die je smartphone of tablet beschermen tegen water liever waterwerend. Omdat je smartphone en tablet zo ontzettend gevoelig zijn voor waterschade raad ik je ook écht wel aan om deze te beschermen in een hoes. Gebruik de waterwerende bescherm hoes bijvoorbeeld wanneer jij je iPhone of tablet gebruikt om te lezen in bad of wanneer je één van beide meeneemt naar het strand of het zwembad. De waterwerende hoezen zijn uitermate geschikt om je apparaten te beschermen tegen water.
 

Waterwerend iPhone 6/6S Hoesje TransparantZelf heb ik altijd een kleine en compacte waterdichte hoes bij me in mijn tas of jaszak. Deze is op te rollen en daardoor eenvoudig mee te nemen. Ik bied mijn toestellen hiermee een goede bescherming wanneer de regen met bakken uit de hemel komt vallen. Nieuw zijn onze waterwerende telefoonhoesjes voor de Phone 6 en de iPhone 6S. In dit bescherm hoesje wordt je telefoon rondom volledig beschermd. Het iPhone 6/6S hoesje is volledig af te sluiten, de uitgangen aan de onderkant van je toestel worden daarbij extra goed beschermd. 
 

Voorkom hoge reparatiekosten voor een waterschade

Zoals gezegd zijn zowel smartphones als tablets erg gevoelig voor water. Het is een hele klus om smartphones of tablets die waterschade hebben opgelopen te repareren. Dit vertaalt zich in de kosten die je betaalt voor het repareren van smartphones en tablets met waterschade. Voor een waterwerende bescherm hoes betaal je bij iParts4u slechts een paar euro. Wat mij betreft, is deze kleine investering zeker waardevol.

 

Voor deze waterwerende smartphone hoesjes betaal je nog geen 15 euro:  

                      

Waterdichte Smartphone Hoes Luxe      Waterdichte Smartphone Hoes        Sport Riem Case Smartphone
 

iParts4u heeft verschillende beschermhoezen in haar assortiment die je smartphone of tablet beschermen tegen water. Enkele hoezen zijn speciaal voor een bepaald type smartphone of tablet. Andere hoezen zijn groot genoeg zodat zij bescherming kunnen bieden aan meerdere type smartphones of tablets. 

Groetjes, Iris 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed