Volg de trend met een marmer hoesje, erg stijlvol!

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Ben jij helemaal gek op artikelen en accessoires met niet teveel poespas, maar die toch een chique en luxe uitstraling hebben? Dan past een marmer hoesje vast bij jouw kledingstijl, interieur en dus ook bij jou! Een marmer hoesje is verkrijgbaar voor de iPhone 6/6S en iPhone SE/5S/5.

Volg de trend met de marmer case, een telefoonhoesje met marmer look

Hou jij van stijlvolle producten, accessoires met niet al te veel poespas maar die toch een luxe en elegante uitstraling hebben? Dan past een marble hoesje waarschijnlijk ideaal bij je kledingcollectie, accessoires, interieur en dus ook bij jou! Een telefoonhoesje marmer is verkrijgbaar voor de iPhone 6/6S en de iPhone 5/5S/SE
Marmer iPhone SE/5S/5 Hoesje

Marmer iPhone hoesje marble. De trendy look van dit moment

Italianen zijn gek op marmer. Marmer vind je in Italië dan ook terug in keukens, badkamers, vloeren, vensterbanken, beelden en nog veel meer. Hoe meer marmer, hoe meer elegantie en luxe, aldus de Italianen.

Italianen volgen ook de laatste modetrends op de voet. Italie is dan ook het mode land bij uitstek met diverse bekende modesteden zoals Milaan en Florence. Een marmer iPhone hoesje marble, zoals je deze vind bij iParts4u, past perfect in de modetrend van nu en de Italianen zijn daar natuurlijk razend enthousiast over.

Wanneer je gebruik maakt van een marmer iPhone hoesje marble kun je er zeker van zijn dat je voldoet aan de Italiaanse (mode) smaak. Zo’n marmer hoesje voor de iPhone dat volledig voldoet aan de laatste modetrends is hartstikke leuk om te geven, maar nog meer om te krijgen, op bijvoorbeeld een verjaardag. 

Marmer iPhone 6/6S Hoesje

iPhone hoesje marmer. Italiaanse stijlvolle klasse. 

Marmer is een kostbaar natuurproduct en alles wat van marmer gemaakt is krijgt een stijlvolle, maar vooral ook luxe, uitstraling en dat geld ook voor een telefoonhoesje voor de iPhone. Een iPhone marble hoesje is verkrijgbaar in klassieke kleuren en is daardoor altijd passend bij je kleding en andere accessoires.  Als bezitter van een stijlvol marmer hoesje heb je altijd een unieke marmer case in handen want net zoals geen enkele marmere vloertegel hetzelfde is, is geen enkel hoesje met marmer look hetzelfde. Uiteraard hoef je niet perse voor een rustige klassieke kleur te kiezen. De marmeren iPhone hoesjes zijn ook verkrijgbaar in bijzondere kleuren (combinaties), je vindt ze allemaal op de website van iParts4u.  

 

Marmer iPhone 6/6S Hoesje

iPhone hoesje marmer. Marmer case luxe in gebruik

Een marble iPhone hoesje is elastisch en super stevig. De marble case sluit perfect aan op je iPhone. Doordat een marmer iPhone hoesje super strak om je toestel zit wordt je iPhone nauwelijks dikker en past deze perfect in je broekzak, jaszak of tas.

Door de uitsparingen op de juiste plekken in dit iPhone hoesje met marmer look kan je bij gebruik van dit hoesje gewoon de volumeknoppen van je toestel blijven bedienen, je telefoon vergrendelen, opladen en op stil zetten zonder dat je daarvoor eerst je toestel uit dit hoesje moet te halen.

Aan de achterkant, zijkanten en gevoelige hoeken van je iPhone wordt je toestel goed beschermd door dit iPhone hoesje met marmer look.

Net als bij het natuurproduct marmer is vuil (denk aan stof, vieze vlekken of vette vingerafdrukken) nauwelijks zichtbaar op dit marmer iPhone hoesje en is deze iPhone marmer case gemakkelijk af te poetsen met een vochtige doek. 
 

Bestel je marmer iPhone marble hoesje bij iParts4u

iParts4u heeft diverse unieke iPhone marmer look hoesjes in haar assortiment. Gaat jou voorkeur uit naar een marmer iPhone hoesje marble taupe, een marmer iPhone hoesje marble zwart een marmer iPhone hoesje marble wit of heb je liever een marmer iPhone hoesje met unieke kleurencombinaties? Je bestelt je favoriete marmer iPhone hoesje eenvoudig en snel via de webshop van iParts4u en wij bieden deze, bij een bestelling voor 17.00 uur, dezelfde dag nog ter verzending aan bij het postkantoor. Een marmer iPhone hoesje marble dat je vandaag bij ons besteld mag je dan ook morgen al bij je thuis verwachten. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed