Verschillen Samsung Galaxy S6 Edge en S6 Edge+

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Vanaf 4 september is de Samsung Galaxy S6 Edge+ ook in Nederland verkrijgbaar.Het nieuwe vlaggenschip van Samsung is leverbaar met 32GB in zwart en goud. De Samsung Galaxy S6 Edge+ is het grotere broertje van de Samsung Galaxy S6 Edge.

Samsung Galaxy S6 Edge+

Vanaf 4 september is de Samsung Galaxy S6 Edge+ ook in Nederland verkrijgbaar. Het nieuwe vlaggenschip van Samsung heeft een adviesprijs van € 799,- meekregen met 32GB en is leverbaar in zwart en goud.
 

Samsung Galaxy S6 Edge+ sneller

De Samsung Galaxy S6 Edge+ is het grotere broertje van de Samsung Galaxy S6 Edge. Maar de S6 Edge+ is niet helemaal gelijk aan de S6 Edge. Zo heeft de S6 Edge+ een 5,7 inch display tegenover de reguliere S6 Edge 5,1 inch display. Het display heeft wel dezelfde QHD-schermresolutie. Door het grotere display van de S6 Edge+ is het uitermate geschikt om filmpjes op Facebook of YouTube te kijken en voor het spelen van de nieuwste games.
 

Aan de binnenkant wijkt de S6 Edge+ niet veel af van zijn voorganger. De S6 Edge+ is voorzien van de snelle Exynos 7420-chip, die wordt bijgestaan door 4GB aan werkgeheugen. Zo is er voldoende rekenkracht aanwezig om meerdere applicaties tegelijkertijd te laten draaien. De S6 Edge heeft een werkgeheugen van 3GB. Veel S6 Edge gebruikers klaagden erover dat er te weinig RAM geheugen beschikbaar was. Met de S6 Edge+ zou dit probleem opgelost moeten zijn.
 

Net zoals bij de S6 Edge is het niet mogelijk om opslag uit te breiden. Samsung Galaxy S6 Edge hoesje


Camera Samsung Galaxy S6 Edge+

De S6 Edge+ beschikt over een 5 megapixel camera aan de voorzijde van de smartphone. Zo maak je in een handomdraai de leukste en mooiste selfies met familie en vrienden. Aan de achterzijde van de S6 Edge+ zit een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie. Zo heb je altijd superscherp beeld, ook al trilt je hand een beetje. Met de 16 megapixel camera hoef je nooit meer een camera mee te nemen. De S6 Edge+ schiet doorgaans betere plaatjes dan de meeste digitale fotocamera’s. 
 

Grotere accu

De S6 Edge+ beschikt nu over een 3000 mAh accu waarbij de reguliere S6 Edge een 2600 mAh accu heeft. Dat wil niet zeggen dat de S6 Edge+ langer met een volle accu meegaat, want het nieuwe scherm vergt veel energie.

 

Gebogen schermranden

Wat de S6 Edge en S6 Edge+ zo speciaal maakt, zijn de onderscheidende gebogen schermen. Samsung kwam als eerste op de markt met deze speciale feature. Veel meer dan notificaties, contacten en het weer checken kun je er echter niet mee.

 

Omdat het scherm van de S6 Edge+ nu iets dunner is gemaakt, is het scherm tevens functioneler geworden. Zo kun je nu door het gebogen scherm je ingestelde contacten op verschillende manieren contacteren. Dit is super handig wanneer je snel een appje of e-mailtje naar je beste vriend of vriendin wilt sturen. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed