Uitgebreid assortiment met MacBook Onderdelen

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Ook MacBook onderdelen zijn los verkrijgbaar om je MacBook te repareren. Dus ook al werkt je MacBook niet goed meer of blijven je toetsen hangen, dan is er een oplossing aanwezig in de vorm van nieuwe MacBook onderdelen. Om je MacBook te repareren.

Uitgebreid assortiment MacBook onderdelen

Je onmisbare MacBook werkt niet meer goed! Dat is erg vervelend, want het MacBook is vaak onmisbaar. Het goede nieuws is dat een MacBook in de meeste gevallen perfect te repareren is met de juiste MacBook onderdelen. Een MacBook is een stevige en degelijke laptop met een aluminium behuizing. Maar ja, een kapot scherm, kapot toetsenbord of andere onderdelen kunnen kapot gaan.

Macbook onderdelen

Nieuw Toetsenbord MacBook

Het is even schrikken als er een glas drinken over het toetsenbord van je MacBook valt. Of toetsen blijven hangen. Gelukkig kun je tegenwoordig het toetsenbord van de MacBook los kopen. Met speciaal gereedschap kun je het toetsenbord MacBook vervangen. En kun je je MacBook weer gewoon gebruiken. Er zijn voor de verschillende series MacBook bijpassende toetsenborden.

Tip: zet je MacBook nooit meteen weer aan als er een vloeistof op is gevallen. Dit kan je Macbook, of andere laptop, voor altijd beschadigen!

Trackpad voor MacBook

Ook voor de MacBook zijn er losse trackpads verkrijgbaar. Ook een trackpad moet precies passen in je MacBook. Dus er zijn verschillende types voor je MacBook in ons assortiment. Ook in verschillende kleuren, zodat deze altijd bij de MacBook passen. De nieuwe trackpads worden compleet geleverd.

Losse Ventilator MacBook

Maakt je MacBook veel lawaai of draait de ventilator heel snel, dan wordt de MacBook niet meer goed gekoeld. Het is essentieel dat de onderdelen in de MacBook goed gekoeld blijven. Anders kunnen ze slechtere prestaties gaan leveren. Een nieuwe MacBook ventilator zorgt ervoor dat de essentiële MacBook parts weer goed gekoeld zijn.

MacBook Magsafe

Magsafe voor goede connectie

Als de aansluitpoort op de MacBook niet meer goed werkt, kan het natuurlijk zijn dat er gewoon stof in de magsafe zit. Of dat het poortje wat verwrongen is door het vele gebruik. Vervang dan de magsafe in je MacBook. Dan kun je de MacBook weer gewoon opladen en zorgeloos doorwerken.

Diverse kleine onderdelen

Mis je een schroefje in je MacBook of meerdere MacBook schroefjes dan kun je zoeken op de modelcode van je MacBook naar het juiste schroeven setje. Als je MacBook wat wiebelt, kun je met de rubbervoetjes weer een stabiel geheel maken. En zo zijn er nog meer nuttige en handige onderdelen verkrijgbaar.

Nieuwe onderdelen voor reparatie uit voorraad leverbaar

Nieuwe MacBook onderdelen zijn direct leverbaar uit voorraad. MacBook onderdelen zijn meestal eenvoudig zelf te vervangen als je de juiste stappen weet te volgen. En door de originele kwaliteit van onze onderdelen zal je merken dat je MacBook daarna weer als nieuw is. Ook levert iParts4u specifieke MacBook opladers en kabels uit voorraad.

MacBook schroeven

Wanneer je erachter bent welk MacBook onderdeel aan vervanging toe is, kun je dit MacBook onderdeel eenvoudig bestellen in de webshop van iParts4u. Als het serienummer van je MacBook overeenkomt met het serienummer dat bij het betreffende onderdeel wordt genoemd, dan kun je het gebruiken in je MacBook.Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed