Super veel hoesjes voor de iPhone 5, 5S en SE

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Het uiterlijk van een iPhone SE, iPhone 5S en iPhone 5 zijn zo goed als identiek. De aansluitingen, knoppen, sensoren en camera's zitten op dezelfde plaats. Als je een nieuw toestel koopt, kun je de beschermhoesjes onderling uitwisselen. Een groot voordeel voor jou: 3 keer zoveel keuze! Neem een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Het uiterlijk van de iPhone 5, de iPhone 5S en de iPhone SE is bijna identiek. De aansluitingen, knoppen, camera’s en sensoren zitten in ieder geval op dezelfde locatie. Beschermhoesjes voor deze toestellen zijn daarom onderling uit te wisselen. Het grote voordeel voor jou: 3 x zoveel keuze!!

iParts4u zet de favoriete hoesjes uit haar assortiment voor je op een rijtje. 
 

Marmeren iPhone SE, 5S en 5 hoesjesEen marmer iPhone hoesje

Marmeren iPhone hoesjes zijn ontzettend populair. Ze geven je iPhone 5, iPhone 5S of iPhone SE een elegante uitstraling. Dit chique hoesje is perfect in staat je kostbare toestel te beschermen. Zo blijft je smartphone er zolang mogelijk als nieuw uit zien. 
 

iPhone 5, 5S en SE boekhoesjesHandige bookcases

De meeste iPhone 5, 5S en SE bookcases zijn al lang niet meer alleen bedoeld voor de bescherming van je toestel. De meeste bookcase hoesjes zijn voorzien van handige opbergvakjes. Je kunt er (bank)pasjes, bonnetjes, geld en foto’s in kwijt. Zo heb je al je belangrijke spullen bij elkaar. De bookcases zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en motieven. 

Bij een bookcase met magneetwerking kun je de backcover als los onderdeel gebruiken.
 

Glitter hoesje iPhonse SE snippersÉén en al glitters

iParts4u heeft verschillende nieuwe glitter hoesjes voor de iPhone 5, de iPhone 5S en de iPhone SE in het assortiment. De glitter hoesjes die gemaakt zijn met snippers zijn verkrijgbaar in verschillende mooie kleuren zoals goud, zilver, rosé goud en roze. Of maak een keuze uit een mooie glitter hoesje met sterretjes. 

Ultra dun beschermhoesje voor je iPhone

Doordat smartphones mooier en mooier worden, merken we steeds meer vraag naar beschermhoesjes die niet opvallen. Een voorbeeld van een telefoonhoesje dat om die reden vaak wordt verkocht is dit ultra dunne transparante hoesje van siliconen gel.
 

Glazen screenprotector iPhone SEDezelfde screenprotector voor de iPhone 5/5S/SE

Een screenprotector voor de iPhone 5 is ook geschikt voor de iPhone 5S en de iPhone SE.

Je beschermt hiermee het beeldscherm van je toestel tegen lelijke krassen. Een screenprotector voor de iPhone 5/5S/SE valt nauwelijks op en je touchscreen blijft even gevoelig voor aanrakingen.

Een premium fit screenprotector wordt geleverd met een mal, waardoor het plaatsen van je screenprotector écht niet mis kan gaan.  Belangrijk om te weten: alles wat je vandaag voor 17.00 uur bestelt in de webshop van iParts4u wordt dezelfde werkdag nog verzonden. 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed