Shockproof Smart Case voor elke iPad

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Bescherm je iPad in een shockproof smart case tegen vallen, stoten en stof! Deze ultra stevige iPad hoes kan zeker tegen een stootje. Voor diverse iPad's verkrijgbaar.

Ultra shockproof smart case voor iPad

Natuurlijk wil je graag dat je iPad altijd goed beschermd is. De beste bescherming voor de iPad is een shockproof hoes. Deze heavy duty army case voorkomt ernstige schade aan je kostbare iPad. Een iPad zonder krassen en kapot scherm is met deze stevige smart case zeker mogelijk. De shockproof smart case beschermt 360 graden, dus zit volledig rondom de iPad.

Stevig materiaal

Schokbestendige iPad hoes

Het schokbestendige siliconen gel en kunststof van deze hoes zorgen dat een val en stoten zo goed mogelijk worden opgevangen. Je krijgt een stevig pantser van 360 graden om je iPad heen. Het siliconen gel voelt zacht aan en is makkelijk om je iPad te bevestigen. De binnenzijde van de hoes is afgewerkt met een laagje zachte foam. Zo komen er geen beschadigingen aan en op je iPad.

Screenprotector en frontflap

In de hoes zit een “ingebouwde” screenprotector. Het scherm van de iPad krijgt zo ook meteen een goede bescherming. Daarnaast heeft de army proof smart case een handige frontflap. Deze flap kun je gebruiken als standaard in 2 verschillende standen. Staand om een filmpje op youtube te kijken en wat platter om makkelijk een email te typen.

Zodra je de flap dichtklapt, springt de iPad in de stand-by modus (vergrendeling). Zodra je de flap opent, wordt de iPad weer wakker. De frontflap kun je ook eenvoudig verwijderen van de hoes. Ook een iPad Kinderhoes kun je als stevige hoes gebruiken. Deze heeft sowieso geen flap of screenprotector aan de schermzijde.

iPad shockproof hoes

Uitgangen beschermd

Elke shockproof iPad hoes is speciaal per iPad ontworpen, zodat de hoes altijd perfect aansluit op de iPad. Elke hoes heeft dan ook de juiste uitsparingen om je iPad op te kunnen laden of een hoofdtelefoon aan te kunnen sluiten. Waardoor je de smart case niet van je iPad af hoeft te halen.

De uitgangen in de shockproof iPad smart case zijn afgeschermd en bieden extra bescherming aan je iPad. Zelfs in stoffige ruimtes blijven de uitgangen van de iPad stofvrij.

De achterkant van de shockproof hoes heeft een uitsparing voor het Apple logo. Zelfs hierover zit een screenprotector, zodat het mooie Apple logo niet beschadigd.Deze heavy duty Shockproof Smart Case hoes is speciaal ontworpen voor:

  • iPad 2 / iPad 3 / iPad 4
  • iPad Air 1 / iPad 2017
  • iPad Air 2
  • iPad Pro 10.5
  • iPad Pro 12.9 (2015 en 2017 model) 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed