Op pad, wat neem je zeker mee naar een festival?

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Yes, we kunnen weer los! Het festivalseizoen is alweer begonnen! Om jouw festivalseizoen te laten slagen, haal je snel handige artikelen in huis.

Powerbank 12000mAh met MFI licentie

Altijd bereikbaar en foto’s kunnen maken

In een tent naar festivals is superleuk. Alleen dan wil je wel graag je telefoon bij je hebben om net die ene fantastische foto te maken. En om uren bij die ene stroomvoorziening te gaan staan om je smartphone op te laden, mwah. Een powerbank mag dus niet ontbreken in je festival tas.

Met 12000mAh kun je behoorlijk vaak je smartphone opladen. De powerbank neemt zeker niet teveel ruimte in beslag in je tas en kan je makkelijk meenemen.

iPhone SE/5S/5 hoesje met aansteker

Opbergen van geld en telefoon

Alles bij elkaar opbergen zonder dat je telefoon beschadigd kan in een bookcase met vakjes of in een portemonnee met extra ruimte voor je smartphone. iParts4u heeft een uitgebreid assortiment portemonnees en bookcases voor verschillende smartphones. Er zijn verschillende kleuren, motieven, materialen verkrijgbaar. Altijd wel een portemonnee of bookcase die bij je festivaloutfit past.

Ook handig op een festival zijn onze smartphone hoesjes waarmee je in een handomdraai een bierflesje opent (iPhone 4/4S) of je sigaret aansteekt.

Extra bescherming

Om je smartphone extra te beschermen, kun je je smartphone in een hardcase hoesje doen. Deze hoesjes hebben een harde achterkant en sommige hoesjes hebben ook vakjes achterop de case waarin je pasjes kwijt kunt. Superhandig als je alleen met je betaalpas wilt betalen. Hoef je geen geld meer los mee te nemen.

Niet altijd droog

Waterdicht iPhone smartphone hoesje

De weergoden zijn de festivals in Nederland niet altijd goedgezind. Als het weer even niet mee zit, bescherm je smartphone dan in een waterdichte hoes. De waterdichte hoezen van iParts4u zijn transparant waardoor je zicht blijft houden op je beeldscherm.

Deze hoesjes kun je vaak ook oprollen en zo makkelijk meenemen.iParts4u wenst je een leuk festivalseizoen!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed