Met een Selfie Hoesje de perfecte selfie maken

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Als jij je, misschien wel enigszins jaloers, afvraagt hoe het die knappe beroemdheden lukt om steeds weer zo’n mooie selfie te posten, dan vind je hier het antwoord. Zij maken gebruik van eenzelfde selfie hoesje als de selfie hoesjes die je bij iParts4u vindt voor de verschillende types iPhone.

Een Selfie Hoesje voor de juiste belichting op iedere locatie

Voor wazige selfies waar niet iedereen duidelijk herkenbaar op staat, bestaat de ideale oplossing: een selfie hoesje van het kwalitatieve huismerk iParts4u. Zo’n selfie hoesje is verkrijgbaar voor de iPhone 5, iPhone 5S, iPhone SE, iPhone 6 en iPhone 6S. Zo’n selfie case is aan de zijkant voorzien van diverse lampjes die jouw gezicht en de gezichten van je vrienden perfect kan belichten. Hierdoor staat niemand meer wazig of onduidelijk op een foto, zelfs niet als de selfie is gemaakt in een donkere kroeg, discotheek of bioscoopzaal. Een goede belichting is dan ook het meest belangrijke voor het maken van een goede selfie. Daarnaast zijn er natuurlijk nog diverse andere, handige tips die je helpen bij het maken van de perfecte selfie met het juiste effect. 

Er is een Selfie Hoesje voor bijna elke type iPhone:  
 

Selfie Hoesjes iPhone Selfie Hoesje iPhone 6S Selfie Hoesje iPhone 6 Selfie Hoesje iPhone SE Selfie Hoesje iPhone 5S Selfie Hoesje iPhone 5Selfie Hoesje iPhone 6/6S Roze

Zorg voor de juiste invalshoek met een Selfie Hoesje

De manier waarop jij je selfie hoesje vasthoudt of positioneert, heeft een duidelijk effect op hoe jouw selfie er uit komt te zien. Wanneer jij handmatig een selfie maakt, ben je beperkt voor wat betreft de afstand die je kunt aannemen ten opzichte van je selfie case. Je hebt zoveel mogelijkheden als de lengte van je arm om precies te zijn. 
 

Toch maakt de afstand die jij en je selfie vrienden aannemen ten opzicht van de selfie case een groot verschil voor wat betreft het effect op de uiteindelijke selfie. Als je arm niet lang genoeg is, loop je het risico dat je niet al je vrienden in beeld krijgt. Ook voor dit probleem bestaat een oplossing, namelijk de welbekende selfie stick. Je kunt je toestel natuurlijk ook ergens op positioneren, zodat je zelf een grotere afstand kunt aannemen ten opzichte van het selfie hoesje. Zorg er wel voor dat je toestel stevig en stabiel staat, bijvoorbeeld geklemd tussen andere objecten, zodat deze niet kan vallen.


Selfie Hoesje iPhoneMaak altijd gebruik van de extra led verlichting op je selfie hoesje. Zeker wanneer de omgeving waarin jij je bevindt een beetje donker is, want dit verbetert de kwaliteit van je selfie altijd. Je kunt de led lampjes met een druk op de knop activeren.
 

Belicht de mooie effecten met een Selfie Hoesje van iParts4u

De manier waarop jij een selfie maakt, heeft een groot effect op hoe de selfie er uit komt te zien en de manier waarop jij overkomt. Wanneer jij je toestel met selfie hoesje een stukje lager houdt dan jezelf creëer je een stoerder effect. Hou het toestel hoger om het tegenovergestelde effect te creëren.

De onderdelen waar jij je camera op richt, lijken groter en hiermee kun je ook een aantal gewenste effecten kunt bereiken. Je kunt hierdoor bijvoorbeeld je ogen of lippen groter laten lijken of je buik een stuk kleiner. Uiteraard worden de effecten die je creëert nog beter versterkt wanneer je de belichting van je selfie case daarbij gebruikt. 
Selfie Hoesje iPhone


Of de achtergrond van je selfie nu licht, donker of kleurrijk is met een selfie case creëer je altijd de beste belichting om jezelf, je selfie vrienden en de omgeving waarin jij je bevindt perfect op de foto te krijgen.

Een Selfie Hoesje voor je iPhone verkrijgbaar in diverse kleuren

Bij iParts4u bestel je eenvoudig en snel een selfie case voor de iPhone SE, iPhone 5S, iPhone 5, iPhone 6 en iPhone 6S. Elk selfie hoesje dat je vandaag voor 17.00 uur besteld bij iParts4u mag je de volgende werkdag al bij je thuis verwachten, zodat je snel kunt oefenen om de perfect selfie te maken!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed