Bescherming van een MacBook hoes

  • Geplaatst op
  • Door iParts4u
  • 0

Om je MacBook zo mooi mogelijk te houden, zonder krassen erop te krijgen, kun je een MacBook hoes gebruiken. Deze hoezen zijn verkrijgbaar in diverse modellen.

Verschil tussen MacBook Hoes en een Sleeve

Een MacBook is erg vatbaar voor krassen of andere beschadigingen die de MacBook lelijk kunnen beschadigen. Een ongeluk zit namelijk in een klein hoekje. Om de kans op een beschadiging te verkleinen is een MacBook hoes of MacBook sleeve de uitgelezen uitkomst!

MacBook Air Hoes PU Leder Bruin

MacBook hoes

Ben je op zoek naar een MacBook Pro hoes of een MacBook Air hoes, iParts4u heeft verschillende hoezen voor diverse types MacBook in het assortiment. Bij iParts4u ben je op het juiste adres! Als je vaak op pad bent, is het goed beschermen van de MacBook geen overbodige luxe.

Onze iParts4u MacBook hoezen zijn uitgevoerd in diverse maten en kleuren. MacBook hoezen die je tot een standaard kunt omvouwen, zijn ideaal. Zo heb je altijd de perfecte kijkhoek op de MacBook en dit zorgt voor een ergonomische werkhouding.

Passende MacBook hoes

De MacBook hoezen zijn speciaal ontworpen voor de verschillende MacBook’s. Er zit bijna altijd wel een passende hoes tussen voor jouw MacBook. De hoezen hebben een uitsparing voor de trackpad en/of voor de touchbar. Bij elke MacBook hoort weer een andere hoes.

Het is daarom belangrijk om de juiste modelcode van je MacBook bij de hand te hebben. Zo kies je altijd juiste, passende hoes voor je MacBook.

Macbook en iPad Hoes Sleeve Shockproof Bumper Grijs

Sleeve MacBook

Wil je geen hoes om jouw MacBook tijdens het gebruik van de MacBook dan kun je ook kiezen voor een MacBook sleeve. Het grootste verschil is dat je een sleeve enkel gebruikt bij vervoer. Een MacBook hoes blijft om de MacBook, ook tijdens het werken. De sleeve haal je er weer af bij het werken.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Powered by Lightspeed